- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az IFA-n már ott lehetnek a Samsung újdonságai
- Google Pixel topik
- Íme az új Android Auto!
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Aktív témák
-
Andix
csendes tag
Valóban az ''épp leggyorsabb méregdrága proci'' kategóriában eddig a P4 válfajai voltak az élen; az Athlon 64 megjelenéséig. Most az AMD van ''előnyben'', de ez szerintem nem különösebben érdekes, lévén az AMD 64ek méregdrágák (lásd 470-500 euró körül...), és nem is nagyon kaphatóak még.
Az is tény, hogy a olcsó procik között (lásd 20eFt alatti Athlonok), egyszerűen az Intel nem kínál semmit (Celeron nyilván csak valami vicc).
Viszont én a közlejövőben, ha megtehetném valószínűleg egy P4 2.8C-be ruháznék bele (ha tényleg leesik az ára), mert az apró tunninggal is simán venné a versenyt bármelyik 32 bites Athlonnal. Az igazán optimális választás most a kivárás valószínűleg. Különösen az érdekes, hogy a szoftverfejlesztők hogy viszonyulnak a 64 bites architektúrához.
Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Lenovo ThinkPad T14 G1 Ryzen 5 PRO 4650U 24GB 1000GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest