- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja no
aktív tag
Megkérdezhetem hogy mi volt a baja? Nekem olyat csinált, hogy volt a jobb felső sarkához téve egy extra képernyőfelület, amire az egér remekül ki tudott ''futni''. Persze a progik sem szerették, soxor 20-30 sec.re kifagyott egy save-as történet. Amúgy ment mint a veszedelem
-
Adrian Mole
senior tag
A cikkben és a topicban felsorolt alkalmazásokon kívül pl. a banki/bróker gépekbe is tökre illik. Ott 2-3-4 monitort néznek egyszerre _egy_ kis integrált, hálózatba kapcsolt gépen. Ráadásul bázikusan nagy tft-k vannak ott (pl hogy kiférjen rá egy komplett adatbázis), aminek a meghajtására kell egy jó 2d kártya.
-
janpotocki
senior tag
A Matrox feltámadásában én is bízok...
bizonyos területeken szerintem nincs is igazán szükségük feltámadásra, mert nem is vesztek oda. úgy tudom, két- és háromdimenziós orvosi grafikai alkalmazásokban, videószerkesztőkben, nagy képfelületű 2d-s ipari és hasonló kijelzőknél (pl. információs táblák) máig szívesen nyúlnak matrox chipek után -
Sanya
nagyúr
igen, mert ha te szervert akarsz építeni, akkor abba redudáns táp kell, szerveralaplap, szerverproci(opteron), szerverház, szervermonitor, scsi vinyók, scsi minden.
nos szervert lehet barkácsolni is, sima házból, sima alaplapból, sata-s vinyókból, egy normális tápból, rendes vinyóból, és akkor mehet bele ez, mármintha lemegy az ára.
amúgy mutathatsz elérhető áron integráltvga-s 939-es alaplapot. feltétel: debrecenben kapható legyen, és kb 40e. nforce4 előny.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- Napelem
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Macbook White 13" unibody
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest