Új hozzászólás Aktív témák
-
Efreet
senior tag
néhány helyen jártam már, ahol a rendelésfelvételnél volt az eladónak egy képernyője ahol állítgatta be a dolgokat, és volt egy második monitor kifele a vásárló irányában, ahol végig tudta nézni, hogy mi is az amit idáig beírtak/mennyibe fog kerülni - erre a szoftvert megírni nem lehet gond, és nagyon jól használható - a 2 dvi-vel pedig a két monitor könnyedén lehet tft, ami azért pofásabban néz ki.
(nekem az alaplapi nforce2-m könnyedén lekezel 2 képernyőt, igaz nem dvi - shuttle xpc-ben van) -
gorlin
őstag
Szerintem ez a kártya nagyon jó ötlet.
Pl valószínüleg beruházok egy SLI rendszerre ,és mellé teszek egy ilyen kártyát.És ott a 4 monitor lehetősége.
Őszintén nem tudom,hogy egy sima SLI-s rendszer használható e 4 monitorra.Elvileg van 4 csatlakozó de szerintem ez csak az újabb alaplapnál lehet megoldani(ASUS A8N SLI PREMIUM) ahol szoftveresen ki lehet kapcsolni az SLI.Akinek SLI-s rendszere van és próbálta javítson ki!
De ha például 6 monitor kellakkor már csak ezzel ,vagy egy sima PCI os kártyával tudod megoldani a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest