- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Veriakilis
senior tag
Nekem egy Dual Core D 920-as 2.8-as (95W) intel procival (a többi a konfigomban) alig melegszik.
Nem veszek észre különbséget terhelve, és terheletlenül.
Mindkét esetben langyos, max meleg a táp.
Házszellőztetés = 0, a ház egy nem túl nagy noname, annyi segítséget kap csak a Zen, hogy levettem az egyik oldallapot.
'A teszt közben követtük a tápok hőmérsékletét is. A ventilátorosoknál a kiáramló levegő mellett kukucskáltunk be infrás hőmérőnkkel. A Zent külső védőhálója miatt minden oldalról szemügyre vettük. A huzatos Hipernél 60 fokot, a Cooler Masternél 63 fokot mértünk. A Zen hátuljánál csupán 49 fokig melegedett a levegő, az oldalánál 54 fokig, de az elejénél, a szekunder oldal vaskos bordájánál 64 fokot érzékeltünk. Mivel a táp körül nagyon gyenge légáramlat alakult ki, nem tudtuk pontosan meghatározni merre halad a levegő, de a hőmérsékletekből sejthető, hogy a tápon keresztül a ház belseje felé távozik a meleg, és nem fordítva, ahogyan a ventilátorosoknál.
'
Egy ilyen konfiggal tesztelték:
Intel Pentium 4 3,2@3,6 GHz Prescott mag
Elsa GeForce 6600 GT
Lehet, hogy a nem egyenletes terhelés miatt melegszik Neked jobban.
[link] -
gorlin
őstag
Ha belegondolsz hogy most a D805 fogyaszt száz valamennyi W-ot,és a következő generációk egyike a Core 2 meg hetven valamennyit akkor világossá válik hogy merre mennek a fogyasztás terén.Szerintem előbb utóbb a vga kártyák is követni fogják ezt a trendet.
És az aki feleslegesen megveszi a 450-es 500-as esetleg 600as tápot az el sem tudja képzelni mit hagy ki .Mondjuk amikor csendben szeretne internetezni ,dolgozni stb.
Szerintem felsőkategóriás SLI-s rendszereket leszámítva otthoni használat esetén teljesen feleslegesek ezek a bődületesen erős tápok.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged