- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Aktív témák
-
Nem kell megítélni a hiba súlyosságát.
Én azt ajánlottam hogy objektív legyen az oldal, tehát ha az AMD-nél 1db bios 'frissítéssel javítható' hibáról a főoldalon több példányban olvashatok, akkor az Intel Prescott 31db hibájáról miért nem látok semmit?
Azok nem olyan súlyos hibák? :) -
Én ott még ilyen szavakat is látok a prohardver hírben hogy Opteron/lefagyás.
Nekem az a véleményem ha már ezzel a témával a főlapon foglalkoztok akkor az AMD 1db hiba mellett az Intel-ről is készítsetek egy hasonló hírt, így lesz objektív az oldal.
Valójában meg egyiknek sem kellene hírnek lennie. :) -
-
A Prescottról is megjött a hibalista:
''Az Intel weboldalán megjelent dokumentum szerint nem kevesebb mint 31 olyan hiba van még a vállalat Prescott -- 90 mikronos gyártástechnológiával készült -- Pentium 4 processzoraiban, melyeket napjainkig nem javítottak ki. Amint arról hírt adtunk, a rivális AMD Opteron és Athlon 64 processzorai egy hibájához adott ki egy szoftveres frissítést tegnap.
Az Intel processzoraiban talált hibák egy része BIOS frissités segítségével javítható, mások azonban nem orvosolhatók ilyen módon, csupán a processzorok egy következő revíziójában javíthatják ki őket. A 31 eddig nem javított hiba stabilitási és teljesítménybeli gondokat okozhat.
Minden piacra dobott processzor tartalmaz hibákat, melyeket a gyártók folyamatosan javítanak BIOS frissítések segítségével. Azonban egyes vélemények szerint a Prescottokban felfedezett hibák egy része meglehetősen komoly és a 31 darab még javítatlan probléma igen soknak mondható.''
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest