Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• k850

addikt

válasz egykori #849 üzenetére

Egy fontos momentumról megfeledkeztem, nem mindegy hogy melyik op.rendszeréről beszélünk.
    Az ötleteden felindulva összehasonlítottam a javas 6.0 verziót a Se W995-ön és a android 6.0 típust az SE X8-on. Mind a kettőn töröltem a sütiket és az előzményeket, azonos beállítások mellett kezdtem az összehasonlítást.
    Gondoltam az androidos verzió megveri a jó öreg javást, de legnagyobb döbbenetemre fordítva történt. Porig alázta a javas Opera Mini 6.0-os az androidos változatot. Nem kicsit, 8-12 másodperccel is, ezért többször megismételtem más-más weboldallal, de mindig ezt az eredményt kaptam. :O Kurva android!

Most már kíváncsi voltam mi a helyzet a javás verziókkal.
    SE Elm-en 5.1 verziót vetettem össze a SE 995 6.0 típussal.
    Itt már nem volt olyan nagy időkülönbség 2-3 másodperc a 6.0 javára.
    Megfrissítettem az Elm Opera böngészőjét 6.0-ra, majd megismételtem, hasonló körülmények között. Az eredmény nagyon kiegyenlítettél vált, talán egy kicsit a SE W995 gyorsabb, de csak pár tized másodperccel.

Ebből én azt a következtetést vonom le, hogy a Opera Mini 6.0 java verzió a nyerő.
    Javas mobilokat érdemes frissíteni.
    Az androiddal már nem ilyen biztos a helyzet, nekem úgy tűnik, hogy lassabb egy kicsit a 6.0 verzió.
    Az viszont sokkolt, hogy idegesítőben lassabb az androidos verzió a javas testvértől.

Symbianos telóm nincs ezért erről nincs tapasztalásom.
    ;)
    Adatforgalom mérést nem csináltam Wi-Fit nem számol az adatmérő.
    Csak egy mobilinternet előfizetésem van, ezért nem tudom megoldani 3G-én.

Új hozzászólás Aktív témák