- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Indiában szeretnek TV-zni
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egy fontos momentumról megfeledkeztem, nem mindegy hogy melyik op.rendszeréről beszélünk.
Az ötleteden felindulva összehasonlítottam a javas 6.0 verziót a Se W995-ön és a android 6.0 típust az SE X8-on. Mind a kettőn töröltem a sütiket és az előzményeket, azonos beállítások mellett kezdtem az összehasonlítást.
Gondoltam az androidos verzió megveri a jó öreg javást, de legnagyobb döbbenetemre fordítva történt. Porig alázta a javas Opera Mini 6.0-os az androidos változatot. Nem kicsit, 8-12 másodperccel is, ezért többször megismételtem más-más weboldallal, de mindig ezt az eredményt kaptam.Kurva android!
Most már kíváncsi voltam mi a helyzet a javás verziókkal.
SE Elm-en 5.1 verziót vetettem össze a SE 995 6.0 típussal.
Itt már nem volt olyan nagy időkülönbség 2-3 másodperc a 6.0 javára.
Megfrissítettem az Elm Opera böngészőjét 6.0-ra, majd megismételtem, hasonló körülmények között. Az eredmény nagyon kiegyenlítettél vált, talán egy kicsit a SE W995 gyorsabb, de csak pár tized másodperccel.Ebből én azt a következtetést vonom le, hogy a Opera Mini 6.0 java verzió a nyerő.
Javas mobilokat érdemes frissíteni.
Az androiddal már nem ilyen biztos a helyzet, nekem úgy tűnik, hogy lassabb egy kicsit a 6.0 verzió.
Az viszont sokkolt, hogy idegesítőben lassabb az androidos verzió a javas testvértől.Symbianos telóm nincs ezért erről nincs tapasztalásom.
Adatforgalom mérést nem csináltam Wi-Fit nem számol az adatmérő.
Csak egy mobilinternet előfizetésem van, ezért nem tudom megoldani 3G-én. -
Én nem a program betöltési animációját hasonlítottam össze, hanem ugyanazon feltételekkel egyszerre indítottam el ugyanazon lapokat. Több weboldallal is teszteltem, de mindig az 5.1 töltött be legelőször, nem sokkal 0.5-1.5 másodperccel. Ez nem sok, de az adatforgalom nagysága magyarázat lehet rá.
Az időérzékelés nagyon csalóka lehet, sok múlik hogy mit szeretne látni az ember. Én egymás mellé tettem így szemlátomást az 5.1 volt a gyorsabb. -
Ha igaz a megfigyelésetek, akkor már értem, hogy mért lassabb a 5.1-től.
A fiam SE X8-át összevetettem a saját SE X8-al, az egyiken az 5.1 a másikon 6.0 van.
Azt tapasztaltam, hogy a 6.0 lassabb, de ez viszonylagos, ha több adatot forgalmaz, akkor ugyan olyan gyors, vagy gyorsabb is, de nem érünk vele semmit.
Nagyobb áttörésre számítottam a 6.0 verziótól. -
egykori
őstag
válasz
RootRulez #844 üzenetére
Halványan megerősíthetlek a tapasztalatodban, mert most, hogy ebből a szempontból is figyelem, tényleg többnek tűnik. De mivel összevissza internetezek, így teljes megalapozottsággal nem állítom, hogy sokkal többet enne a 6-os az 5-ösnél. Azt viszont kicsit soknak tartom, hogy több mint a duplája lenne.
Nekem a 100 MB-ba bőven belefér az internethasználat, mert a 40 MB-ot nem fogom elérni hó végéig. -
RootRulez
félisten
Sziasztok! Az lehetséges, hogy az új opera mini több forgalmat generál mimt a korábbi? nekem úgy tűnik...
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Az lehetséges, hogy az új opera mini több forgalmat generál mimt a korábbi? nekem úgy tűnik...
-
RootRulez
félisten
Hopp! Opera Mini 6 és Mobile 11 (androidon)
-
egykori
őstag
Teljesen egytértünk, hogy nem alkalmas ez a telefon az internetezésre.
Majdnem 4 éve használom, és néhány hete igényeltem rá internethasználatot. Eddig meg tudtam oldani telefon nélkül is az internetezést és emailezést.
Már jó ideje az E52-est neveztem ki utódnak, de semmi nem kényszerített a cserére. Nem régiben elegem lett a TomTom-ból, és úgy döntöttem, hogy veszek egy nagyképű telefont, amivel a navigációt is megoldom. A C7-esre esett a választásom, azzal már lehet internetezni is és a betűméret sem lesz azon probléma. Bár hozzáteszem egyiket sem használom túl sűrűn, de amikor kell valamelyik szolgáltatás, akkor nagyon kell.
Végülis csak sikerült megoldanom a Font Magnifier és az Opera Mini együttműködését úgy, hogy a telefon betűméretét nagyról normálra állítottam és a Magnifiert 120%-ra.
(Bármely más %-kal már nem megy a Mini.)
-
Végül is okosabbak lettünk megint egy kicsit. Kösz!
egykori:
Megértem a problémádat, de szerintem, ha mobilon akarsz internetezni, akkor érdemesebb volna egy nagyobb kijelző és felbontású készülékre váltani.
Sokáig használtam 240X320 2.2" kijelzőjű telót, de nem nagy értelmét látom ezen a méreten nagyon nagyítani a betűméretet, elfárad az ember az állandó görgetésben, és gyakran nem is tud helyesen tájékozódni az adott oldalon. Ez egy megalkuvás a lehetőségekkel, ez van. -
egykori
őstag
válasz
cousin333 #833 üzenetére
Köszi, ez szinte egy kis disszertáció, amit írtál.
Végülis, nekem a sis kiterjesztésű, tehát nem javás változat fenn a telómon. A betűméretet nálam 3 fokozatban lehet állítani, de alapvetően nem itt van a problémám, hanem az egész telefon rendszer betűméretével. Ezért vettem meg a Font Magnifiert, és most az Opera Mini miatt nem tudom használni (az Opera Mobile-lal viszont jó).
Ha erre esetleg tudnál valami megoldást, megköszönném. -
RootRulez
félisten
válasz
cousin333 #833 üzenetére
Na ez kielégített!
Köszi! Azóta már úgy nyomom,hogy WiFin opera Mobile (vagy gyári böngésző) Mikor meg nincs wifi akkor meg Mini.
(bár inkább gyári böngésző, mert az opera mobile nehezen veszi be a kattintást)
Majd méregetem, mert van fent 1-2 adatforgalom számláló és meglesem mégis mennyivel tölt kevesebbet. Ami tuti, hogy Mobile-al egy topik betöltése is levesz 1-2megát, míg minivel több topik után kopik 1MB és ugyanúgy érdemben tudom használni. De ezek a megabájt adatok csak hozzávetőlegesek nem nézegetem folyton
-
cousin333
addikt
RootRulez, k850, egykori:
Az Opera rendelkezik egy saját fejlesztőrendszerrel, aminek része egy UI szerkesztő is, ami szinte minden platformon használható, ahol Opera fut. Ennek a használata okozza, hogy a Mini és a Mobile annyira azonos felületű. Ez jó, mert a különböző Operák egységes megjelenése könnyebbé teszi a megszokást, de - mint a mellékelt ábra is mutatja - egyben megtévesztő is lehet.
A lényeg: az Opera Mini és a Mobile a felszín alatt két teljesen különböző böngésző! RootRulez jól írja: a Mini csak egy kliens, ami a telefonon fut. Ez kommunikál az Opera szervereivel, amik letöltik, feldolgozzák (pl. a Flash-eket kihajigálják belőle) és összetömörítve a telefonra továbbítják a kért honlapokat. A Mini aztán megjeleníti őket, meg kattinthatóvá teszi a linkeket, kezeli a letöltéseket... stb. Emiatt sokkal kisebb a hardverigénye (hiszen a munka nagy részét nem ő végzi), jóval kisebb az adatforgalma (az oldal felépítésétől függően: ha letöltünk egy fájlt, az pont akkora lesz, mint bármi mással letöltve, de pl. a képeket butítja)
A Mini korábban Java alapú volt, de egy ideje már elérhetők natív verziók is bizonyos operációs rendszerekre (iOS, Android, Windows Mobile meg Symbian). Előbbi változat még a - mai szemmel - nagyon buta telefonokon is megy, utóbbi viszont (elvileg) gyorsabb és stabilabb. Nem mellesleg a Java-s verziót be sem engedték volna az Apple Store-ba. Mindkettőre igaz azonban, hogy kis adatforgalmat generál, emiatt általában gyorsabban is tölt, viszont használhatósága korlátozott (pl. a kurzor fölévitelre előugró menüket nem támogatja... stb.)
Ezzel szemben a Mobile egy komplett böngésző, ami ugyanúgy közvetlenül tölti le és dolgozza fel a teljes oldalt, mint bármely asztali változat, vagy pl. az iOS-es Safari vagy az androidos gyári böngésző. Emiatt nyilván nagyobb a hardverigénye (proci és memória), valamint az adatforgalma.
A Mini és a Mobile közötti különbség amúgy már a telepítők mérete között is tetten érhető: a Mini pár száz kB, a Mobile jópár MB.
Ami a felmerülteket illeti: a Miniben elvileg 4 lépésben állítható a betűméret (a beállítások között), más megoldásról nem tudok. Ugyanitt meghatározható a képek minősége is, ami nyilván hatással van a sebességre és az adatforgalomra. Alapjáraton kb. nyolcada, tizede a forgalom a "normálisnak".
A Minit nem lehet "mobileosítani", a mobil nézet (mobile view) egyszerűen az oldal tördelésére vonatkozik Alapesetben a teljes oldalt látod, ahogy a PC-n is kinéz, ezzel viszont a teljes oldalt egyetlen oszlopba tördeli, pont a képernyő szélességének megfelelően (tehát nem kell horizontálisan görgetni, csak le-fel). Ezt a funkciót mellesleg a Mobile is tudja.
Hogy kicsit megkavarjam a dolgokat: a Mobile-t ugyanakkor lehet "minisíteni", az ún. Turbó mód bekapcsolásával (ez amúgy elérhető a PC-s Operán is). Ekkor a Mobile úgy kezd viselkedni, mint a Mini, tehát az oldalakat az Opera szerverein keresztül tölti le. A hatás ugyanaz, mint a Mininél: kisebb oldal (de nem annyival, mert kicsit máshogy működik a rendszer), gyorsabb letöltés, korlátozottabb használhatóság.
ui: Már úton van amúgy a Mini 6-os és a Mobile 11-es verziója, de nem tudom, mikortól lesz elérhető.
-
RootRulez
félisten
Csak én úgy tudom, hogy az Opera Mobile az letölti az oldalakat, mint egy PC. Az opera Mini meg a tömörített oldalt tölti le, ami előbb átmegy az Opera szerverén
Opera Mobile: Internet -> Telefon
Opera Mini: Internet -> Opera szerver (tömörítés) -> TelefonHa jól tudom így jár el az adatokkal a két progi és emiatt gondolom, hogy a Mini kevesebbet eszik...
-
egykori
őstag
"Szerintem azért sír memória gondok miatt, mert amin próbáltad az lehet, hogy hardveresen kevés neki."
Teljesen jól gondoltad, mert ha megnézed az adataimat, ott láthatod, hogy régi és elég satnyácska telkóm van. Én nem is akartam ezzel internetezni, de a munkám miatt kértem egy 100 MB-os csomagot, főleg emailezés végett.
Ha majd cserélek telefont, azon mindenképpen a Mobile változatot fogom használni, mert nekem jobban tetszik a működése.
Viszont mégis jó lenne, ha addig valamilyen megoldást találnék a betűméret növelésére, mert a Mini sehogy sem akar együtt működni a Font Magnifierrel.
Esetleg ha lenne erre javaslat, megköszönném... -
Nem állította senki sem, hogy nincs fejlődés benne, de a felhasználó a külső jegyek alapján vajmi keveset vesz észre belőle.
Szerintem azért sír memória gondok miatt, mert amin próbáltad az lehet, hogy hardveresen kevés neki. Az SE X8-on is lassú volt az oldalak megjelenítése, de tegyük hozzá, hogy az X8 nem egy erőbajnok ezen a téren, lehet, hogy ezért tapasztaltam ilyen problémákat. Az sem mellékes, hogy a béta verziót próbálgattam. Biztos vagyok benne, ha kijön a végleges verzió, akkor jobb lesz.
Régóta használom az Opera Mini családot a 4.2-től, de időnkét azért vannak memória problémák. Talán valamelyik 5.0 verzióval gyakran előfordult ilyen, az is hozzá tartozik, hogy ezek java alapúak. A mostani androidos 5.1 böngészővel még nem voltak ilyen jelegű problémáim, igaz nem is olyan régóta használom. A javas testvérétől sokkal gyorsabb! -
egykori
őstag
válasz
RootRulez #827 üzenetére
Bár nem régen kezdtem használni mobilon az Operát, de a Mobile és a Mini között biztosan van különbség. Pl. a #820-ban írtam, hogy a Mobile leállt memória hiányra hivatkozva, viszont a Mini még sosem állt le. Ebből nem tudom, le lehet-e azt a következtetést vonni, hogy több adatot tölt le a Mobile, mint a Mini, ezért panaszkodik memória hiányra?
A lányom androidos böngészőt használ SGS-en, mert neki nem jött be a Mini, de eddig az egyhavi adatforgalma sosem érte el a 150 MB-ot. -
válasz
RootRulez #827 üzenetére
Szerintem a név a zavaró, Opera Mini nálam egyenlő az Opera Mobile-val.
Külsőre nehéz megkülönböztetni őket, de a belső opciók is majdnem ugyanaz. A SE X8-on a Opera Mobil nem olyan gördülékeny, mint a kis testvére.
Hiteles méréseket nem végeztem de teljesen hasonló adatforgalmat generál ugyanazon lapok megnyitásakor. Az andoidos (X8 sajátja) böngésző több adatot generál, de nem a dupláját. Én ezt is, azt is használom, mind a kettőnek van előnye és hátránya is. -
válasz
RootRulez #825 üzenetére
Letöltöttem az 5.1 mellé a 10.1 kipróbálni, szerencsére egymást békén hagyva is működik, de nekem az 5.1 verzió jobban bejön. A 10.-el először egy homályos ablakkal jeleníti meg az oldalakat, ha nagyobbat görgetek, sokszor fehér háttér van még be nem tölti az adott részletet. Itt egy link róla: [link] a második percnél ugyanez látható a videón is. Adatforgalom mennyisége hasonló, mint az 5.1 verzióval.
SE X8-al próbáltam, ezen a készüléken nem tudom kihasználni a multi-touch képességet, ezért én inkább az 5 verziót részesítem előnybe, ráadásul ennek van magyar verziója is. -
RootRulez
félisten
Androidra menne, nagytesó alatt az Opera Mobile-ra gondoltam,ami ugye annyit eszik, mint egy PC
Inarus & kaller1 köszi az infót! Csak mert mobilnetnek nézek elébe ha nincs wifi és ha nem muszáj, nem fogyasztanám el pár nap/hét alatt amennyit lehet...
Azt hittem ha átállítom,akkor úgymond Opera Mobile-ra állítom... Vagy legalábbis többet eszik, de szerencséére tévedtem.
-
válasz
RootRulez #821 üzenetére
Lehet, hogy félre értelek, de szerintem nagyon hasonló adat mennyiséget generál mind két verzió. Mobil nézetben nagyon zavaró a navigálás, ezt én nem is használom.
Szerintem az egyik legtakarékosabb böngésző az Opera Mini.
Mire gondolsz a nagy tesó néven, az Opera Mini 10 Symbianosra? -
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Ha Opera Miniben kikapcsolom a "Mobil nézet"-et akkor már mindegy, ha Opera Mobile-t használok, mert akkora forgalmat generál? Vagy a Mini még akkor se tölt le annyit, mint a nagy tesó?
Köszi: RR
-
egykori
őstag
Sziasztok!
Egy picit megszívtam az Opera Minivel kapcsolatosan. Tanulságúl leírom.
Felraktam a 4.2-es Minit és a betöltés egy ponton elakadt és újraindult a telóm. Ezt többször megcsinálta azután letöröltem. Feltettem a Mobile 10-est az működött is, amíg memória gondok nem jöttek elő. Azután próbálkoztam a Mini 5.1-essel, és az is elakadt, de szerencsére egy rövid pillanatig látszódott valami betű szó. Ekkor gondolkoztam, s rájöttem, hogy nekem fenn van a Font Magnifier. Ezt kikapcsoltam és láss csodát, azóta megy a Mini.
Most már csak az lenne jó, ha a kettő valahogy kibékülne egymással, és a betűméretet is kicsit megnövelhetném. -
Cső! A kérdésedre nem tudom a választ, de pont így tökéletes, hogy külön mappába teszi, ezt azzal indokolom, hogy ha többen használjátok a családban az Operát, akkor nem keverednek össze, egy kattintással a mobil könyvjelzőidbe találod magad.
Engem külön idegesítene, ha a nejem könyvjelzői bekerülnének az enyémek közé, szerintem ezért is van így kitalálva. -
sbazsi
veterán
Opera linkben be lehet úgy állítani, hogy ne külön mappába tegye az Opera mini könyvjelzőit, hanem a telefonon, és a gépen is ugyanazt lássam?
-
cousin333
addikt
válasz
urbanjozsi #812 üzenetére
Az nem Flash - fura is lenne, hiszen alapvetően iPhone-ra szabták -, de Opera Miniben nem fog menni, a böngésző működési elvéből adódóan (kliens-szerver). Próbáld meg mondjuk PC-n megnézni, mi lesz a direkt link, nálam például ez működik:
-
korogyi
csendes tag
Az adott ikont (bbc, cnn, stb) hosszan nyomva tartod, és rányomsz h töröl. Ezután egy üres ikon jelenik meg egy plusz jellel, ide felvehetsz egy új gyorslinket.
A zoomot meg tudtomal nem lehet állítani opera miniben. A két négyzet ikon pedig újabb lapokat tud előhívni, tehát egyszerre több lapon is böngészhetsz.
-
A_Papa
senior tag
Sziasztok!
Most kezdtem el ismerkedni a mobilos internetezéssel..
Opera Minivel hogy lehet megcsinálni, hogy a Start Page-en lévő alapértelmezett oldalakat (pl BBC, CNN) lecseréljem? Illetve az úgy normális, hogy közel sem enged annyira zoom-olni, mint a Defy alapértelmezett böngészője? Illetve a frissítés ikon mellett lévő két négyzet ikon mire való?
Köszi a válaszokat!Papa
ui:
k850: Köszönöm, hogy a Defy-ra felhívtad a figyelmem, azt választottam, nagyon tetszik a készülék! -
válasz
urbanjozsi #810 üzenetére
Több mint valószínű, hogy beépített flashről van szó, amit az Opera Mini nem támogat.
Egyébként érdemes lenne a böngésződet megfrissíteni pl. az 5.1.21051 hu -ra. Van angol nyelven frissebb is.: itt [link] -
urbanjozsi
senior tag
Kérnék egy kis segítséget a hozzáértőktől:
Opera Mini 5.0.021342-őt használok, egy Nokia X3-02-s telefonnal.
Ma megnyitottam a www.koponyeg.hu-t és szerettem volna várost választani, de nem ajánlja fel a legördülő sávot:
A "b"-t beírva, ezt kéne látnom:Na ez sem az operában, sem a gyári böngészőben nem jön elő4
Mi lehet a bibi?
-
erdoke
titán
válasz
.:Richie:. #808 üzenetére
Nem tudom, hogy Miniben is ugyanúgy lehet szerkeszteni a mélyebb beállításokat, mint a többiben, és hogy szerveren keresztül mit jelent a böngésző azonosító, de egy próbát megér:
Címsorba beírod, hogy opera:config, aztán elindítod, mintha egy webcím lenne. Ha felbukkan egy beállítási oldal, rákeresel a "user agent"- re, és beírod mondjuk az Opera 10.50-et. A szakasz alján Save, majd böngésző újraindít. -
.:Richie:.
tag
Köszönöm, a hosszú nyomás volt a megoldás.
Egy másik problémám is van, miszerint:Egyes lapoknak a webes felülete helyett a wapját jeleníti meg, vagy a mobil felületét.
Ezen, hogy tudnék változtatni?
Mobilossal nincs bajom, az jól optimalizálva van, de a wapos helyett szívesebben használnám a grafikus felületet. -
erdoke
titán
válasz
.:Richie:. #806 üzenetére
Hirtelen két lehetőség jut eszembe:
1. Hosszú nyomás után Edit.
2. Beállítod az Opera Linket, és az asztaliról szinkronizálja az első 9 gyorsindítót. -
.:Richie:.
tag
hogy lehet a főmenüjét szerkeszteni?
alapból facebook, meg operás linkek vannak, de én betenném a sajátjaimat, de egyszerűen nem találtam rá opciótazaz újakra találtam ("+" jel), de a meglévőket nem tudtam átírni
-
Mai napig nem volt semmi probléma vele!
Közben töltöttem le egy magyar verziót 5.1.2105, ezt ráfrissítettem az 5.1.22296 -ra, lesz, ami lesz alapon. Azt vártam, hogy kiírja, jelenleg egy újabb verzió van a készüléken és nem hajlandó frissíteni, de nem ez történ simán felülírta az előző angol verziót, a beállításoktól a könyvjelzőkig mindent hagyott az eredetibe. Nagy megkönnyebbülésemre, nem kellett vele egy csomó időt eltölteni, törlés és újratelepíteni, beállítani stb. -
Ma olvastam a problémád, kíváncsiságból felraktam az említett verziót, ( 5.1.22296 ).
Nem emlékszem melyik magyar verzió volt előtte rajta, ezt frissítettem meg, nekem nem csinál semmi problémát, a beállításaimat is meghagyta, könyvjelző, mentett lapok, minden maradt.
A nyelvet azt nem tudom viszont átállítani, de ez a verzió mintha gyorsabb lenne.
Majd egy kis használat után többet tudok mondani róla. A SE K850-en egyenlőre tökéletesen működik. -
tomp
félisten
Másnak is összeomlik az 5.1.22296-os? Tegnap raktam fel és a 3. összeomlás(indításnál megfagy a betöltésnél és kész) után visszaraktam a .21214-et.
-
sekli
addikt
Megjelent az 5.1-nek a natív Symbianos verziója, sokkal gyorsabb, mint a javas.
-
satomee
senior tag
válasz
.:Richie:. #800 üzenetére
Youtube-ot úgy tudsz vele nézni hogy a mobilra optimalizált Youtube oldalon kiválasztott videot a telefon saját lejátszójában jeleníti meg (pl Real Player) streaming video formájában.Tehát nem a böngészőben fogod tudni megnézni,ha erre akarod használni leginkább akkor kevés lesz a 100 mega.Én mindennap használom,és kb napi fél óra-óra böngészéssel plusz némi MSN és mail használatával olyan 80-110 mega között jöttem ki vele míg nem volt wifis telóm,de ez persze erősen függ attól hogy milyen oldalakat látogatsz.Szóval elég nehéz így megsaccolni,de ha csak olvasgatsz fórumokon akkor a 100 MB elég sokra elég, tekintve hogy az oldalak többségét pár 10 KB-ra tömöríti.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az aprócska böngésző Java alkalmazásként telepíthető.
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Linux Mint
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest