Hirdetés
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 13 Ultra - can't touch this
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kp78
veterán
Egyesek írják, hogy a mini csak net előfizuval megy, ami nem igaz, nekem SE K610 és SE K790-en is ment csak wap előfizuval, viszont most Nokia-val sehogy sem bírom összehozni, csak azzal a Simmel, amin Net előfizu van.
Ez vmi Nokia korlátozás lesz, vhogy nem lehet a konfigurációs beállításokat átírni.
Pedig már mindent próbáltam.
Vkinek Nokia-val és csak wappal megy? -
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nekem csütörtök délután (Jan 24.) kezdett rakoncátlankodni, majd pénteken tetőzött úgy dél körül.
Szinte egy oldalt sem nyitott meg, bár én először a szolgáltatómnál érdeklődtem, van-e tudomások GPRS zavarról.
A telóm általános böngészőjét nagyon ritkán használom, így sok viszonyítási alapom nem volt az összehasonlításra, hogy egyértelműen világos legyen, az Opera a ludas.
A telefon meghibásodását kizártam, hisz a másik mobilommal sem volt sikeres a netezés.Majd ma délelőtt egyik ex kollégám hívott, hogy mi lehet a gond, mert nem tudott ő sem wapolni.
Estére már újra megy, sikerül szörfölésre bírnom a telefonom.
mrlujoak
-
ForRedGlory
félisten
Üdv. Nektek is belassult a hivatalos opera mini tegnap délután óta? Nekem borzalmasan, percek alatt nyit csak meg egy oldalt (már ha megnyitja és nem hibaüziket dobál)
Az orosz mod pedig normálisan megy most is. -
PELLE
tag
Nekem az elmentett hírcsatornákat (RSS) nem adja be.Tud valaki tippet mit csinájak?köszi
-
elfelejtette
veterán
válasz
South Velen
üzenetére
Hy!
Nálam megy most is az IWIW a (v3.1.7196). A lényeg az, hogy először az IWIW MOBIL oldalon (http://www.iwiw.hu/mobile/user/login.jsp) jelentkezek be, utána pedig a mormál oldalra (http://www.iwiw.hu:80/pages/user/login.jsp?display=normal) kattintok a könyvjelzők között, ami már úgy jön be, hogy be vagyok jelentkezve.
Üdv. -
Faget
tag
Sziasztok!
A kérdésem a a köv.: egyik ismerősömnek K800i független telója van Pannon Gsm előfizuval és az a gondja hogy nem megy neki az opera mini, még a network teszteket sem hajtja végre. Pedig van wap a telóján a sony-s "böngészővel" működik is. Már próbáltam neki a pannon oldalárol a wap beállításokat automatikusan meg manuálisan is helyre rakni de igazából nem hiszem, hogy azzal van a gond. Mivelnem javult/nem romlottRemélem tud valaki segíteni! Előre is köszi!
-
satomee
senior tag
Hát ez a szinkronizálás nekem nem igazán akar működni,megadom az adatokat a feliratkozáshoz,de elküldeni nem tudom.Egyébként itt a hozzászólásnál nem látom a smileykat,de összességében tényleg jobb mint a 3as,bár a töredelés szerintem jobban sikerült abban a verzióban...
-
-
attisx
addikt
A 4-es Mini legnagyobb újítása a szinkronizáció, ennek keretében a könyvjelzőket feltölti az Opera Link adatbázisába, így ha valamilyen okból kifolyólag újra kellene telepítened a Minit, azok akkor sem vesznek el. Illetve az Opera asztali böngészője 9.5 beta változatával is összhangba hozható...
További újdonság, hogy az web oldalakat képes eredti elrendezésükben is betölteni, de be lehet állítani a hagyományos egy oszlopos tördelést is.
Szerintem érdemes váltani.
-
satomee
senior tag
Írna valaki tapasztalatokat hogy mitől több vagy jobb a 4es a 3-asnál?Félek hogy ha csalódok,akkor megint kezdhetem összeszedegetni a könyvjelzőimet ami nem kevés...

-
-
satomee
senior tag
Ma kaptam egy mailt hogy kint van a végleges verzió a 4es miniből.Próbálta már valaki?Ez már felülírja az előző verzát ellentétben a betaval...?
-
Ripley
tag
Sziasztok!
Motorola V3x-re raktam fel az Opera Minit, és nem tudok vele csatlakozni az internetre, az első indulás elején levő telepítési folyamat végén azt írja, hogy nem tud csatlakozni az internetre. Wap beállításokat használok, amik a teló saját böngészőjével működnek is. Mi lehet a baj? Lehet, hogy a t-mobilos szoft okozza, ami a telefonon van? -
bubuka71
aktív tag
Egyre jobb az uj mini
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Am,i továbbra sem megy a Sharpomon, hiába küldtem nekik (gondolom, sok másokkal egyetemben) bugreportot...

Más készüléken pedig u.azt a hibát produkálja, mint a nálam is működő 4 beta 1. Nevezetesen, nem lép be ide a fórumra, "eltűnteti" a hsz.-omat az elküldést követően...
Röviden: marad a stabil, megbízható 3...

-
attisx
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Két hónap múlva talán lesz végleges verzió is... Legalábis, ha azt nézzük, hogy az eddigi betak között 2-2 hónap telt el ez lenne a logikus.

-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Megjelent az opera mini 4 beta 3!
-
opera11
tag
-
satomee
senior tag
Hát tulajdonképp azért kérdeztem mert ma elkezdte azt csinálni,hogy ha az előzményeket meg akartam nyitni akkor leállt "hiba" címszóval-azóta se tom miért,de már működik.Viszont ha bármikor újra kell raknom egy ilyen hiba miatt,csak jól jönne ha el lenne mentve valahova az a sok könyvjelző.Újratelepítésnél elvileg rákérdez hogy mentsem e a régi cuccot,gyakorlatban viszont ez nem mindig működik...
-
opera11
tag
Az Opera Mini.jar nevű fájlban, gondolom
Mert? Elakarod menteni az Operás könyvjelzőidet? Akkor meg kell várnod a 4-es Minit és az 9.5-ös asztali operát....Azok majd valószinűleg tudnak egymással szinkronizálódni..Szép magyar mondat.. -
satomee
senior tag
Nem tudja véletlenül valaki hogy telón hol tárolja a könyvjelzőket a mini...?

-
bubuka71
aktív tag
nem rossz , de az opera jobb
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Jah értem :-)
más: úgy látszik minden napra jut egy kérdésem. Szal 6234-es a nokiám és elszáll rajta az opera mini mod 2.05 a következő hibaüzenettel: "Null pointer/java/lang/NullPointerException"
Más is tapasztalta ezt? A magyarosított verzió van fent (plusz a hivatalos 3.2-es mini)
Tud valaki valami okosat mondani? -
attisx
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem veszítesz sokat. Szerintem a 4-es beta egy lightos másolata. A magam részéről én maradok az Operánál...

-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ezt írod: "Sztem szedd le számítógéppel és rakd fel adatkábellel vagy bluetoothal."
Erre válaszoltam azt, amit.
"Magyarul": a Sharpom, amit a Vodafone-féle szoftver korlátoz, ezt nem teszi lehetővé... 
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ezt nem teljesen értem.
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Megtenném, amennyiben a Vodafone "erősítette" (?) Sharpom ezt lehetővé tenné...

-
ForRedGlory
félisten
Hogy lehet játékot elküldeni infrán v blue-n, mert egyszerűen nem engedi nekem :-( egyáltalán lehet?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nekem nokiára sikerült leszedni, igaz csak a hivatalos opera minivel, a moddolttal semmit sem tudok leszedni.
Sztem szedd le számítógéppel és rakd fel adatkábellel vagy bluetoothal.
Jó kis progi, tök úgy néznek ki az oldalak mint win alatt, ráadásul a landscape mód szebb és jobb, mint az opera 4 betában, plusz kevesebb adatforgalmat is generál. Persze érezhető, hogy még csak alfa verzió, de igy is jól használható. -
válasz
ForRedGlory
üzenetére
A Sharpomra nem tudom letölteni...
Sem a beépített böngészővel, sem az Opera Minivel... 
Pedig kipróbáltam volna...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kár, na mindegy :-)
hallottatok már a teasharkról? Még kezdetleges cipőben jár, de érdemes kipróbálni.
Ez is mobilos böngészőhttp://www.teashark.com
-
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Úgy emlékszem, én egyszer kipróbáltam ezt a lehetőséget és a telefon saját üzenetküldőjét indította volna el...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Up!
-
ForRedGlory
félisten
Jah és még egy dolog. A opera mini modban (2.04) azzal az sms küldéssel ingyen lehet sms-t küldeni?
-
ForRedGlory
félisten
Hali, lenne egy-két észrevételem és kérdésem.
1; nektek is megkotlik néha az opera mini (3-as)? Nekem néha megfagy (nokia 6234-er telón)
2; Tegnap du. 4 után egy oldal sem jött be, de sima wapon igen. Más is tapasztalta ezt?
3; A modos opera miniben (2.04) nem jó az rss? Egyet sem jelenít meg, csak nagy fehér minden.
4; Végül egy fura kérdés. Van-e windows alá olyan "browser", ami wapra is jó? Tehát megoldható-e hogy win alatt wapozak otthon és ne mobillak? -
attisx
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Sajnos igen.
Én is próbáltam aláírások alapján képben lenni, de a fene tud ennyit megjegyezni. Pláne, ha nincs is...
-
-
attisx
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Egyik sincs benne...
Más:
Találtam megoldást a ''nem látszanak egyszerre az arcképek és a hsz-ek problémára'': A lapot normál (álló) módban kell betölteni, így a szöveget a kijelző keskenyebb oldalához tördeli, majd: *,# kombinációval átváltani fektetett kijelzőre. A szöveg tördelése változatlan marad és így az avatarok is kiférnek a hsz-ek mellé. Kicsit macerás ugyan, de működik...
(Ez a 4 beta 2-re vonatkozik) -
-
felixo
őstag
A beta 2-ben van magyar nyelv & Rss ???
-
válasz
elfelejtette
üzenetére
Nekem nem volt ilyen jellegű problémám.
Olyan viszont adódik ritkán, h. ''csak úgy'' nem működik a program, holott a sima WAP megy. -
elfelejtette
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hy!
#533-ra tudsz mondani vmit?
Üdv. -
attisx
addikt
Én is éppen most töltöttem le a 4/2-t. Egyelőre nagyon tetszik. A fektetett kijelző nagyon ott van. Kár, hogy a fórumban továbbra sem látszanak egyszerre az arcképek és a hsz-ek...

-
kp78
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Én most töltöttem le, el is indul, semmi hibaüzenet

De vhogy annyira megszoktam a régi operát, hogy a 4-et ritkán használom, csupán kíváncsiságból tettem fel. Átláthatóbb a régi szerintem. -
Megint én.
Kaptam levelet az Opera Mini Teamtől, amiben felhívják figyelmem az Opera Mini 4 Beta 2 változatára.
Nos, letöltöttem, viszont az elindítás utáni net-ellenőrzéskor hibaüzenettel leáll és nem tudok tovább menni, csak kilépni.
Küldtem nekik egy feedback-et. Remélem, javítják...
-
-
Balinov
titán
válasz
Viktor0610
üzenetére
ejha! a rendes,régi(widescreen) operamini gprs wap-pal (az az 1,5mbyte/hó vlami 625ft bttoér) ment anno a D750-in. szemétkedik a T??

-
satomee
senior tag
válasz
elfelejtette
üzenetére
Ugyanezt a verziót használom én is,és korábban nem tapasztaltam ilyet.Amúgy nekem csak itt a prohardveren csinálta,más oldalakon -pl iwiw loginnál- volt input mező.
[Szerkesztve] -
elfelejtette
veterán
Nálam adódott egy kis gond az este, mivel nem tudtam se hsz-t, se privit írni, mivel hiába adta be az oldalt, a szövegdoboz hiányzott! A hia kb. 1/2 órája megszűnt.
Fordult már elő ilyesmi másnál is?
(v3.1.7196) -
-
joshua007
csendes tag
Szevasztok!
Nos leszedtem az Opera Mini 3.1 hu változatát, és nem akar működni. SonyEricson d750-es telóm van, és t-mobilos gprs wap plus előfizetésem. Az opera elindul...ekkor tesztet hajt végre, aminek a végén közli, hogy nem sikerült kapcsolódni az internetre. Mi lehet a baj? Ezzel az előfizetéssel nem is lehet netezni? Ja és megpróbáltam a 4es bétával de ott is ugyanez a helyzet.
Előre is köszi a segítséget! -
KTU
addikt
Más nem használja mostanság?
-
balintka
addikt
Mikor jön ki 4-esből a végleges?
-
KTU
addikt
Helló mindenkinek
február óta használom(tam) 3.066 vagy valami hasonló verziót, pár hete szörnyen belassult és az oldalak is több kb-ban jöttek le talán +33%-kal lettek nagyobbak érthetetlen miért.
Tegnap újra telepítettem a 3.1 est megint elég gyors, oldalak megint normális méretűek mint régebben. Nekem ez is fontos mivel szűken fértem volna az 50mb keretbe (így is képek töltése nélkül használom)
viszont a 4es beta nem indul el, kat az ikonra loding és lefagy tovább nem jutok -
-
sekli
addikt
Helo,
el lehet valahogy menteni a ph! Jelszavamat? 3ast hasznalom, a beta valamiert nem megy... Egyebkent a ph! Alairasokat miert nem doltel mutatja...? -
Remittenda
aktív tag
válasz
elfelejtette
üzenetére
Nekem is belassult mostanában az Opera, de reméljük tesznek ellene a szerver szobában!

-
attisx
addikt
válasz
elfelejtette
üzenetére
Úgy tűnik nem voltak felkészülve ennyi bétateszterre...

egyébként most megint hasít, mint a villám.
-
elfelejtette
veterán
Sztem a szerver szarakodik. Most 20 perc volt, mire 2 fórumot megnyitott, közben 2x indítottam újra a programot, meg 1x a telefont is. 4-5 percig csak azt írja, hogy 'kapcsolódás'. De máskor is van olyan, hogy 2-3 percig írja azt, hogy 'feldolgozás'. Ja és ez a 3.1-es verzióval.
Üdv.
[Szerkesztve] -
attisx
addikt
Gyerekek, mi van ezzel a bétával? Ma még semmit nem tudtam megnyitni vele. Lére hozza a kapcsolatot, de utána percekig csak: processing...
A 3-as meg gond nélkül műxik. Nálatok mi a helyzet? -
-
bubuka71
aktív tag
Nekem is müködik ez a 4. Opera
-
elfelejtette
veterán
Nekem is az volt a bajom, hogy simán a program indulása után válaszolni akartam egy post-ra, ekkor rendesen bejött a beléptető oldal, ahol bejelentkeztem. Kiírta, hogy 'Sikeres belépés, azonnal továbbítunk...' és utána megint bejött a beléptető oldal. Erre én visszaléptem arra az oldalhoz, ahol a 'válasz' gombra kattintottam. Újra rányomtam a 'válasz' gombra, erre most bejött a 'Hozzászólás szerkesztése' oldal. Tegnapelőtt ez nem akart sikerülni, akárhányszor nyomtam rá a 'válasz' gombra, mindig a beléptető oldal jött be. Pedig amikor egy másik fórumoldalra nyomtam rá, azt mindig úgy töltött be, hogy be voltam lépve. Ezt a hsz-t most én is a bétával írom.
Üdv. -
attisx
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
Igen, válaszolni is tudok. (most is betaról írok...)
Egyébként épp most jöttem rá ismét valamire a belépési gondokkal kapcsolatban. Beakartam jelentkezni, de ismételten a belépő oldal jelent meg, nyomtam egy oldal frissítést [ #,0 ] és máris látszottak a személyes beállításaim... Szóval nem feltétlenül kell törölni a cookie-at
[Szerkesztve] -
-
attisx
addikt
Na végre végre, sikerült a bétával is bejelentkezni a Mobilarénára, idáig mindig kidobott. A megoldás: menu/settings/clear cookies...
Mod.: Hozzászólni is sikerült...
[Szerkesztve] -
-
-
attisx
addikt
Hááát, tovább ismerkedve a 4-es bétával egyre inkább az az érzésem, hogy ez is csak egy amolyan ''stay tuned'' akció. Az egész a zoom opció, mint újdonság bemutatására van kihegyezve, miközben bizonyos, korábban jól bevált opciók nincsenek is benne (könyvjelzők közvetlen mentése, képek lemetése telefonra...) Bár tény, a megjenéskor leszögezték, hogy a végleges verzióban még több újítás lesz...

-
balintka
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
A 4-esből magyar csak a végleges verzióban lesz?
-
elfelejtette
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Kíváncsiságból megpróbáltam belépni a Freemail oldalra, mivel a 3.1-es verzió csak annyit írt ki, hogy 'Belépés...' és utána semmit nem csinált. A 4-es verzió már betöltötte a bejelentkező oldalt, a rendszer rendesen beléptetett, de utána azon az oldalon, amit betöltött, csak a fejléc volt meg (nem emlékszem pontosan, asszem 'levelezés', 'üzenetküldés', 'telefonálás', 'fotóalbum' stb. gombok vannak a felső sorban, én mindig a régi nézetet használom), azok alatt már csak az alsó sor, tehát az impresszum volt meg. Tehát az oldal hiányosan töltődött be. Ráadásul az egyetlen aktív menüpont az oldalon, ami egérkattintásra reagált, az a 'Kilépés' gomb volt.
Üdv. -
válasz
elfelejtette
üzenetére
Az az érdekes, h. A hsz. Küldése előtt kidob hiba időszakos...

Most pl. Enged válaszolni a mobilarena.Hu domain alól is...
Ami viszont extra módon tetszik benne, az az összetettebb oldalak jobb megjelenítése. Az utvonalterv.Hu oldalán még tervezni is enged, míg a 3-as verzióval az utcaneveket sem tudom rendesen beírni...

-
elfelejtette
veterán
Hát nekem sem.

Először is telepítés után a hálózatteszt nem sikerült neki. Igaz, hogy kilépés és újraindítás után már egyből a szokásos kezdőlap fogadott. A zoom nélkül amúgy elég sz@rul néz ki a teljes Prohardver kezdőoldal a zsebkendőnyi kijelzőn (NOKIA 6260, 208x176 pixel). A bejelentkezés is csak másodjára ment. Amikor hsz-t akartam írni, engem is visszadobott a bejelentkezéshez. Pedig be volt jelentkezve, mert visszalépve, és a kedvencek közzül egy másik oldalra lépve még mindig mutatta, hogy beléptél 'elfelejtette', bejövő üzenetek, elküldött üzenetek, stb.
Ráadásul kilépés után nem jegyzi meg a beállításokat, mint pl. a bekapcsolt zoomot, vagy azt, hogy a hsz-eket csökkenő sorrendben szeretném látni.
És persze az adatforgalom is megnőtt. Ez a fórum 34kB -> 56kB.
Szóval egyelőre én is maradok az előző verziónál.
Üdv.
[Szerkesztve] -
Hazafelé egy kicsit hosszabb próbát tetem az új bétával.
Rengetegszer dobott fel hibaüzenetet, h. elfogyott a memória, meg nem tudott kapcsolódni. Másik érdekesség, h. a mobilarena.hu domain alól nem tudtam belépni vagy új hsz.-t küldeni a fórumra, a prohardver.hu alól viszont igen...
Ki érti ezt?
Szóval, van még mit javítani a végleges változat kiadása előtt.
-
satomee
senior tag
Hát nekem nem jön be az új verza.Ez a kurzor még nem is lenne hülyeség,de ahogy az oldaltördelést megváltoztatták a zoom miatt az nagyon gáz szerintem,sokkal kezelhetőbb volt a régi megoldás.A javascriptet továbbra sem kezeli semmilyen formában,ahogy az animált gif-eket sem (pedig ezek igencsak dobtak volna a cuccon),volt hogy ugyanazt a oldalt frissítés után máshogy jelenítette meg vagy pl itt nem láttam a kedvenceket,post írásnál kidobott a bejelentkezéshez,úgy vettem észre hogy picit mintha az adatforgalom is több lenne a bétával.Egy szó mint száz,szerintem nem jó irányban indultak el a fejlesztők.
Lehet hogy mindenki jobban járt volna ha a ruszkikat is bevonták volna a fejlesztésbe...?
[Szerkesztve] -
niti
aktív tag
Nem telepíti rá az előzőre, új alkalmazásként menti.
Nekem nagyon nem tetszik ez a zoomolós dolog... Még ha fokozatosan lehetne közelíteni, akkor elmenne, de így kb használhatatlan a számomra. Sokmindent nem találok meg rögtön, és idegesítő, hogy ennyit kell léptetni vele. Magyar nyelv meg bizti lesz a végleges változatban, de szerintem én használom tovább a régit. -
satomee
senior tag
Hát az eddigi véleményeket olvasva igencsak van még javítanivaló rajta...Amúgy ha az előző verzióra telepítem,megtartja a könyvjelzőket?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Steam topic
- Sorozatok
- Kuponkunyeráló
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Szerinted mennyi az ára...? (Közösségi beárazás)
- PlayStation 5
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

"Magyarul": a Sharpom, amit a Vodafone-féle szoftver korlátoz, ezt nem teszi lehetővé... 

Nagyon állat! Nekem Vodás Sharp 770 telóm van. Azért nem ártana nagyobb felbontású kijelző, mer így még szokni kell a dolgot.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Csak hogy mentsem az előző hsz-m...