- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
cousin333 #963 üzenetére
Úgy általában mondom, gyengébb hardverű gépen teljesen fölösleges a flash támogatás, úgy sem fog menni a dolog, ha valakinek korlátozott az internet előfizetése 40-100 MB, annak napok alatt elfogyasztja az adat mennyiséget. Ezért nem ajánlott az Opera Mobil átlag felhasználónak.
Itt egy link ahol össze lehet hasonlítani, hogy miben térnek el egymástól az Opera böngészők. [link]
Három lényeges eltérés van, de számomra bagatell dolog. Mindenkinek el kell gondolkodni, hogy megér-e a plusz költség és a lassabb betöltési idő. -
Tyren
aktív tag
válasz
cousin333 #920 üzenetére
A Mini korlátozott használhatósága miben nyilvánul meg?
Már használom egy ideje és próbáltam az Opera Mobile-t is, de még turbo mod-ban is több adatot forgalmazott, mint a Mini és talán lassabb is volt. Elkezdtem összehasonlítgatni, hogy melyik mit tud, de nem jöttem rá. Már csak kíváncsiságból is érdekel, hogy a Mobile mivel tud többet? -
válasz
cousin333 #918 üzenetére
Köszi, hogy fényt gyújtottál az agyamba.
A magyarázatodat teljesen értem, ettől eltekintve, nem látom értelmét egy alsó kategóriás telefonon ezt a OM 11 verziót használni. Egy átlag olvasónak nem tud semmi előnyt biztosítani, csak a nyűg van a sebességgel és az adatforgalom többlettel.
Egy jóval erősebb vason biztos komfortosabb a használata.sekli
Milyen készüléken próbálod? A Sony Ericsson X8-on tökéletesen működik, pedig az androidos telók kisgyereke. -
egykori
őstag
válasz
cousin333 #833 üzenetére
Köszi, ez szinte egy kis disszertáció, amit írtál.
Végülis, nekem a sis kiterjesztésű, tehát nem javás változat fenn a telómon. A betűméretet nálam 3 fokozatban lehet állítani, de alapvetően nem itt van a problémám, hanem az egész telefon rendszer betűméretével. Ezért vettem meg a Font Magnifiert, és most az Opera Mini miatt nem tudom használni (az Opera Mobile-lal viszont jó).
Ha erre esetleg tudnál valami megoldást, megköszönném. -
RootRulez
félisten
válasz
cousin333 #833 üzenetére
Na ez kielégített!
Köszi! Azóta már úgy nyomom,hogy WiFin opera Mobile (vagy gyári böngésző) Mikor meg nincs wifi akkor meg Mini.
(bár inkább gyári böngésző, mert az opera mobile nehezen veszi be a kattintást)
Majd méregetem, mert van fent 1-2 adatforgalom számláló és meglesem mégis mennyivel tölt kevesebbet. Ami tuti, hogy Mobile-al egy topik betöltése is levesz 1-2megát, míg minivel több topik után kopik 1MB és ugyanúgy érdemben tudom használni. De ezek a megabájt adatok csak hozzávetőlegesek nem nézegetem folyton
-
-
-
satomee
senior tag
válasz
cousin333 #295 üzenetére
Leszedtem a 3.02-t,hát le a kalappal...Végre javítottak olyan hibákat mint pl a hosszú szövegek helyes megjelenítése legördülő menükben,javítottak végre a js kezelésen mint pl itt a smileyk beszúrása post írásakor (bár ez még nem tökéletes),lehetőség van a hálózati protokoll beállítására-amit még nem próbáltam,és úgy látom már hosszab szöveget is lehet írni vele,nem úgy mint eddig...
Egyre jobb lesz... -
-
-
válasz
cousin333 #206 üzenetére
Emlékeim szerint a telefon beállítások között (talán a Böngésző menüpontban?
) van egy WAP-os meg egy netes profil. Válaszd ki a netest, azzal megy a WAP is meg (elvileg) az Opera is.
Kicsit szedett-vedettre sikerült, de ha tudsz a sorok között olvasni, összerakod...
Amennyiben nem okés, mert össze-visszaságot írtam, holnap utánanézek pontosabban...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az aprócska böngésző Java alkalmazásként telepíthető.
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Parkside szerszám kibeszélő
- Trollok komolyan
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest