Aktív témák
-
poirot
őstag
Nem értelek, karib. miért váltanék nicket? Maradok, aki voltam.
Nem húzok én senkit, valóban többször kitöltöttem, és igenis tudomásul kell venni, hogy ezeket a kérdőiveket a valós értékén kell kezelni.
A valós értéke ezeknek a kérdőiveknek, nulla.
Na megyek, és töltök ki még egyet. Meg még egyet, meg még egyet...
További jó munkát.
Üdv.: Poirot -
stpotty
tag
Na kitöltve.
Így reggel egy kicsit hosszú volt. -
karib
addikt
Tényleg remélem, mindezt viccnek szántad, bár nem az. Légyszi gondolkozz el, hogy te mennyire örülnél neki, ha a te munkádat ennyire értékelnék és direkt baromságokkal húznának.
Kérlek inkább, hogy a többi témához szólj értelmesen, és további jó PH-zást. Egy új nick mögé bújni csak hülyéskedni - ezt viszont nem minősíteném. -
poirot
őstag
Guminyúl igazad van!
Önálló egyed még nem volt. Csináltam egy olyant is.
Köszi. :) -
guminyúl
tag
Hmmm, hmmm, lehet, hogy én tévedtem? :(
-
poirot
őstag
Nyugdijas,
Vállalati felső vezető,
30-as háziasszony,
Diák.
Mondjatok még párat, mi nem voltam még? :) -
LordX
veterán
válasz
TudorVigyor #16 üzenetére
Mi az a ''vidékre szóló bélyeg''? :) Ugyanis azt távolsági küldeménynek hívják.. (You know, not ''helyi'')
-
LordX
veterán
Khm.
Milyen városban lakik ön?
1. BP
2. Megyeszékhely
3. Egyéb város
4. falu, község
5. külföld
Nagykanizsa nevében kikérem magamnak ezt a leegyébvárosozást! Ugyanis nem megyeszékhely, hanem ''csak'' megyei jogú város..
(ha minden igaz, a Dunaújvárosiak is hőböröghetnek, meg még egy város van ilyen helyzetben, talán Tatabánya? De utóbbiban nem vagyok biztos..) -
poirot
őstag
Na, kitöltöttem, félig. Túl hosszú, sok manipulatív, tovább enged akkor is ha nem válaszolsz, stb. De nem baj, majd holnap is neki ugrok, meg holnapután is, és azután is. Hadd legyen több megválaszolt kérdőív, és mindig mást, és mást válaszolok, hogy megfelelően szines legyen. :)
-
guminyúl
tag
válasz
Don Vittorio #9 üzenetére
Mi több, vagy 10 - 12 éve rettenetesen érdekelnek a statisztikai adatok és rengeteg ehhez hasonló kérdőívet kitöltöttem már, ellentétben néhány olyan önálló egyeddel, aki ''Baromság!'' felkiáltással odébbáll...
-
guminyúl
tag
válasz
Ezt nem értem! Mi köze az önállóságnak avagy a diákságnak az adatlap kitöltéséhez. Ez a hozzászólásod azt sejteti, hogy a közvéleménykutatás, a vélemény kinyilvánítása csak ''önmagukat eltartani képes egyedek'' esetében értékelhető. Az pedig helytelen hozzáállás. :(( Ha nem így van, én tévedtem (ugye :) ) Ugyanis én kitöltöttem, de semmi arra utaló jelet nem láttam, hogy túlsúlyban lennének a ''felnőtt'' kérdések.
-
válasz
Így van... nem tudom egyébként, hogy hogy áll a PH!-ról beküldött kérdőívek száma, leginkább azért szóltam, mert azt tippeltem, hogy picit azért kevés per pillanat.
-
Don Vittorio
őstag
Nem baj, csak az van, hogy egy ilyen életmód-adatlapot általában azok töltenek ki, akik maguktól is ki akarják tölteni (általában a felnött, önmagát eltartani képes egyedek), tehát ez a topic nem feltétlenül arra inspirál, hogy minél többen kitöltsék (pl. az önálló háztartással nem rendelkező diákok), hanem sokkal inkább arra, hogy akik maguktól is kitöltenék, csak odafönt a reklámcsíkon nem vennék észre, azok észre vehessék itt a fórumban.
-
Szeke
senior tag
Kitöltöttem. Nem semmi a hossza :)
-
parandroid
félisten
kitöltöttem. nyertem? mit lehet nyerni?
mikor lesz eredmény? - már nem a nyerésről, hanem kiértékelés... ;) -
Köszi. Még kb másfél hétig fut, úgyhogy ne essetek neki ma este mindannyian. Nem sok kitöltő kell a 3 hét alatt, szóval ha rászabadul a PH! fórum, az sem jó :P.
-
Shim
őstag
kitöltöttem :D
-
Ha esetleg éreztek kedvet ahhoz, hogy segítsétek munkánkat (tényleg fontos nekünk!), akkor légyszi töltsétek ki a kérdőívet:
[L]http://www.netpanel.hu/kerdoivek/VLR2004/start.php?fk=35921[/L]
Aktív témák
Hirdetés
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest