- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
és a ''tudást'' és a ''tapasztalatot'' hogy milyen jók a microsoft termékek, maguk a lusta és a lama felhasználók tejesztik, okosítják egymást.
teljesen más:
múlt héten felbasztam az agyam. egy csajnak a koliba felraktam az egyetemi xp-t. ok. nem raktam mellé víruskergetőt, pont akkor cserélték az egyetemit, és nem volt kedven 2 nap múlva leszedni, hanem később tettem fel az újat(virusbuster)
no erre később jön, hogy nincs internet, mert egy Kossuthos informatikus srác megmagyarázta neki, hogy nem jó az a vírusírtó, tett fel egy szép illegálisat, és egy 2003 márciusi frissítésűt (megnéztem), elbarmolta a tűzfalat, mert hogy az nemjó, és visszarakta a csajoknak az internet explorert, mert hogy azzal minden weboldal megy. no nem is kell kommentáljam, hogy férgek vírusok tömkelege miatt nem megy az intenet(vagyis megy, csak ahova a féreg, és a vírus akarja :)) -
Sanya
nagyúr
ez kapcsolatban van azzal, hogy már a v5-ös windosupadte megy?
Aktív témák
- Eladó Toshiba 65" 4k HDR ANDROID smart tv.
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- HP JetIntelligence 410x patronok
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged