- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csontikka
aktív tag
értelmetlen ez az újítás, még 1 dolog ami elromolhat, valamint biztos vagyok benne, hogy hosszútávon egyáltalán nem előnyös ha egy kis ventillátor fujja rád a hideget/meleget (izületek)
-
btomi83
csendes tag
''...Az új egér minden felületen, akár üvegen is működik annak ellenére, hogy az ilyen átlátszó felületek a legtöbb lézeroptikát összezavarják...''
Nekem Trust lézeregerem van, és kitűnően működik üvegen is. Lenne olyan lézeregér, aminek gondot okoz az üvegen való használat?
Legközelebb olyan billentyűzetet dobnak piacra, amin ''ujjmelegítős'' billentyűk lesznek?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Noodra
tag
Meleg helyzetekben yol yöhet....
-
brd
nagyúr
Én inkább már egy normális méretű egeret szeretnék: [link]...
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83 #69 üzenetére
Akkor nem égne picit le, ha betömítenéd?
Különben meg nem kell időt számolni, elég hőmérséklet alapján (persze nem a kezed hőmérsékletére gondolok).
-
Peet210
őstag
Légkondis egér.Na ez nem semmi.
Bár a nyári napokon biztos nem egy utolsó dolog mikor az ember keze nem izzad rá az egérre.
Vajon mi lesz a következő? -
athomi
veterán
válasz
venember83 #69 üzenetére
Számolja napokat. December 1-jén bekapcsol és fűt.!
Igen csak arra gondoltam, hogy nálam nem lenne értelme a fűtésnek. Idő közben arra is rájöttem, hogy nem is olyan hülyeség mert amikor vki hazamegy a hideg fagyból, akkor le vannak fagyva a kezei. Ez meg gyorsan felfűtené.
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
Azert nem gondoltad komolyan, h tudja magatol, h mikor van tel s automatikusan bekapcsolja a futest? Mert szvsz te kapcsolod be, tehat ha nem akarod, akkor nem fut. Gondolom en... Persze lehet, h osszehangoltak vmi atomoraval s GPS segitsegevel rajon, h milyen idozonaban vagy s aszerint telen fut automatikusan
Meg 1 dolog: szerintem szivja a levegot az ember keze felol, annak lenne ertelme, de persze nem ez lenne az elso eset (de utolso lehet), h tevedek
[Szerkesztve] -
FehérHolló
veterán
-
athomi
veterán
Nekem ez tuti nem lenne jó. Télen olyan meleg van a házban, hogy nem bírnám elviselni, ha még a kezemet is fűtenék.
-
Petek
tag
Ennek néhány amerikai nagyon fog örülni: pár hónap használatm után a tönkrement izületek miatt indított perben nyernek pár milla dolcsit.
Amúgy ezt a kütyüt lehetne nevezni a Fábry féle dizájn centerbe
Sztem ha valakinek izzad a keze, akkor az azért van, mert a műanyag amire tenyerel amikor az egeret fogja izzasztó hatású. Sokkal egyszerűbb lenne mondjuk egy levehető ( ezáltal mosható, és elhasználódás után cserélhető ) szövetborítás az egér tetejére, és máris nem izzadna senkinek a keze... -
affli
tag
válasz
burgatshow #61 üzenetére
Mintha én mondtam volna....
A cuccnak szvsz én sem sok értelmét látom... ha valaki esetleg úgy fogja az egerét, hogy teljesen rajta van a tenyere, akkor biztos megizzad, de ebben az esetben nem tud hűteni, hiszen letakarja a nyílást...
Ha csak az ujjaival fogja az ember (én így szoktam), akkor lehet légáramlás, viszont nekem pl. így nem izzad, szal akkor minek...
Viszont az ára biztos jó lesz és azért jó hallgatni ismerősöktől, hogy ''hova fejlődik a technika...'' -
törölt tag
válasz
FehérHolló #58 üzenetére
Ezt nehezen hiszem, hogy télen-nyáron egyforma a hőmérséklet a szobádban.. Egyébként télen a TÁRGYAK hőmérséklete alacsonyabb, mint nyáron.. Nem volt még olyan veletek, hogy több órás számítógépezés után ''elkaptad'' a bnőd, nejed stb. és szólt, hogy milyen hideg a kezed?! Az egér bizony télen hűvösebb, mint nyáron...
-
DeusHun
őstag
NA hát ez is egy jó ötlet. Csak szerintem tök felesleges. Az 1000 DPI felbontás még ok na de hogy ventillátor legyen a kezem alatt... Nem látom értelmét. Nekem nem kéne.
-
burgatshow
veterán
Érdekes módon a 4 éves Logitech MX500-as egeren nem fagy le és nem is izzad a tenyerem. A pontossága meg még a mai napig számos egeret döngöl a sárga föld alá... Szóval, nálam ez nem játszik.
Mod: Egyébként meg még egy zaj- és problémaforrás (ventilátor).
[Szerkesztve] -
sosperecek18
őstag
Jó, csak aki ilyet vesz és járatja, az majd nézze meg a kézizületeit kb. 1 hónap aktív műküdés után, lehet, hogy rájön mi is a probléma ezekkel az egerekkel...
-
LeslieG Jr.
őstag
Hogy mit ki nem találnak már.
Egy egérbe ventit rakni nem semmi. Amúgy az engem is érdekelne hogy hol megy bele a friss levegő amit a kezemre fúj.
Gondolom van valami nyilás amin bemegy neki a Freshair.
Kérdezném én hogy mi a következő fázis ezen területen?
A következő egér már nem csak hűti a kezet hogy ne izzadjon de még maszirozni is fog?.
-
FehérHolló
veterán
válasz
macilaci78 #44 üzenetére
A hátára annyira nem szoktam rátenyerelni. A huzatnak pedig pont ugyanolyan hatása van a kezemre, mint a hidegnek.
Télen melegíteni? Ne vicceljünk. Nálam télen is nagyjából ugyanolyan meleg van a számgépes szobában, mint nyáron.
Inkább rendszeresen letakarítom a ráizzadt szutykot, minthogy ''szellőztessem'' a kezem.
[Szerkesztve] -
Petykafiam
csendes tag
Ekkora baromságot! Ha izzad a kezed akkor töröld meg néha!
-
zombikiller
tag
ez a hűtés dolog nem is olyan rossz ötlet nekem nagyon jól jönne mert eléggé izzad a kezem főleg hogy most van vagy 30 fok. én két hete vettem egy X7 Game master deskpotot és nagyon fasza szóval A4tech rulez
-
juliabrilke
veterán
Lassan már hűtött sört is fog adagolni!
-
Szerencsére nekem nem kell ilyen fűtős egér, nem szoktam az udvaron egerészni se nyáron, se télen.
-
Integra
titán
azért ez már nem semmi kategória..
-
spirit007
senior tag
Sört nem ad .. tehát sz@rt sem ér
-
törölt tag
válasz
macilaci78 #44 üzenetére
Nekem spec szinte soha nincs rajta a teljes egéren a tenyerem, nemtom más hogy fogja az egerét.. én spec így:[link] szóval van hely a kezem és az egér közt a levegőnek
[Szerkesztve] -
törölt tag
Anno ősszel lanpartyn, amikor jól lehült a levegő, és pincében jáccottunk, bizony milyen jó lett volna..
-
hyperspace
őstag
miert jobbkezeeeeeees???????????
-
Radnix
senior tag
A hűtésnek még csak-csak van értelme (nekem is jól meg tud izzadni a kezem), de a fűtésnek semmi értelme télen se -20fokban ülsz a gép előtt..
-
Ste
addikt
felesleges kacat
kenyérpirító mikor lesz benne?
jobbat tudok:
titkárnőknek manikűröző egér?
ezzel meg is keresem a céget -
macilaci78
nagyúr
válasz
FehérHolló #37 üzenetére
tisztázzuk: ez nem hűt, ez levegőt mozgat. Ha lefogod az összes rést a tenyereddel, akkor már azt se. Gyakorlatilag ez egy olyan mini hajszárítóval egybeépített egér, amelynek a fűtőszála ki-be kapcsolható.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
venember83 #31 üzenetére
Nekem az előző helyen ahol laktam elég magas asztalon volt a gép. Szobában kellemes idő volt, mozogtam is rendszeresen, kezem mégis fázott. Persze ilyennek mindig valamilyen keringési gond az oka, normális esetben nem fázik az ember keze saját szobájában gépezés közben. Hardcore gamerek meg úgysem vesznek ilyen egeret...
-
KRi2
aktív tag
S mi vagyon ha passzentosan rátenyerelek az egérnek a szellőző rostélyára ,úgyhogy sehovase tudjon fújni ?
-
1-2 honap hasznalat utan meg egesz esztetikusan nezhet ki a tetejen a racs a sok beleragadt retektol...
Aztan lehet takaritani...
[Szerkesztve] -
válasz
FehérHolló #37 üzenetére
Én azért mindenképpen igényt tartok majd egy ilyen csodamasinára, melyik pihentagyu találta ki már megint ezt vajon
-
FehérHolló
veterán
Nekem fél perc alatt begörcsölne a tenyerem a hidegtől. Más hozzáfűznivalóm nincs.
-
afterburner_
őstag
erszukuleteseknek jol johet
-
.:T.H:.
aktív tag
Végigolvastam a hsz-eket és gondolkodtam én is mire lehet jó a fűtés..
Heuréka emberek! Ha elmegy az északi sarkra a porszívóügynök hogy mutatja meg laptoján a kínálatot úgy hogy ne fagyjon szét a keze? Hát így!
Jó ez eléggétúlzzott példa volt, de hűvösebb országokban kint a terepen dolgozó mérnök/üzletember/etc. örülni tud egy ilyennek imho. -
CrusherW
tag
válasz
Stalker-2572 #32 üzenetére
aki egy ilyen egeret vesz, gondolom az betudja fűteni a lakását
Nem kötekedés, csak finomhangolás
-
Stalker-2572
veterán
Fűtés nemrossz, ha nincs elég meleg télen a lakásban, de a hűtést egészségtelennek tartom
-
venember83
nagyúr
Mindenfele szemelyeskedes nelkul: azok akiknek telen fazik a keze az egeren, azok mennyit mozognak ugy hetente? Mozgas = vmilyen sport. Mert szvsz az lenne az igazi, akkor verkeringessel se lenne baj s nem is fazik az ember huszonvalahany fokon. Szerintem.
Ja, any@zo hsz-eket ide nem varok, azok johetnek privibenNem a topik szetoffolasa a celom, hanem kicsit gondolkodjatok... Nem mondom, h aki rendszeresen mozog az nem lehet fazos, de higyjetek el, segit.
[Szerkesztve] -
Fanyuvo
tag
Izzadni nem izzad a tenyerem, de fazni viszont szokott es ilyenkor eleg jelentosen csokken az eff-em. Szoval egy probat nekem is megerne.
-
CrusherW
tag
válasz
Nantucket #27 üzenetére
Én sajnos nem tudok azonosulni a problémával, ha kint vagyok egy téli hidegben és tudom hogy nekem az életem múlik rajta hogy meleg legyen a kezem mert egy nagyon fontos CS meccs lesz, akkor felveszek egy kesztyűt. De mondom nem tudok azonosoulni a témával, mert egyszerűen nekem más az értékrendem, és nem fogok -15C°ban UT lanpartyra menni... Akinek a maga a megváltás a fűthetőegér, annak persze hasznos, de számomra (emelném ki az előző hszemben hogy ''Személy szerint'') ez egy nagyon nagy butaság. Persze kinek mire van szüksége, nekem ezcsak aprasztvakítás, vagy még az sem
-
dokar
addikt
nem tudom elképzelni, hogy vkinek a keze kezd el fázni egerezés közben
sztem ez ötletes, de semmi értelme -
CrusherW
tag
''Telen beindul a beepitett Prescott'' ez nagyon kurv@ jó
Személy szerint ez egy eggencsak nagy hülleség,főleg a fűtésnek nem látom értelmét -
MaciG
addikt
Jó kis egér
meg ha már van ventis gamepad akkor mérne leheten ventis egér,csak valami más design-ba mert az alakja nekem nagyon nem jön be
-
törölt tag
Muhaha!
Marha jó egérke! Venti az egérbe??? Vízhűtés vagy fűtés... -
vtechun
veterán
szerintem tök jó ez az egér, mindenkinek izzadhat a tenyere , nekem meg meg nyaron is soxor fázik. a kezem
-
gliskard
senior tag
autóknál a kormény hütést használok rövid idön belül izületi fájdalmakra panaszkodtak (vagyonért lehetett beszerezi a dolgot, hogy nyáron ne égesse a kezed a napon parkoló kocsi átmegedett kormánya illetve télen ne legyen hideg, kellemetlen fogása amig be nem melegedett az autó...)
A ventillátort is kevesen birják panasz mentesen, kérdéses mennyire lesz egészséges az ilyen móka... Engem kicsit az apple ''zsömle'' egerére emlékeztet ami ''forradalmi'' kerek alakjával, ergonómiai ''sajátosságával'' gyorsan eltünt -
macilaci78
nagyúr
-
afterburner_
őstag
peltiert az eger hatara! bar akkor igencsak megnone az etvagya, meg a kabele is elegge vaskos lenne!
de legalabb nemengdne el az ember , vagy egy noi intim testrész is lehetne az eger hatan!khm..
-
venember83
nagyúr
Telen beindul a beepitett Prescott, nyaron meg csak a hutoje mukodik
Ketlem, h jelentos meleget tudna kibocsatani az eger, de marketingra jo. Kulonben meg aki megveszi ezt az egeret az nem fedelnelkuli, ergo telen sem fazik, jatek kozben meg fazos embereknel nem a kez szokott fazni, hanem a lab, mivel semmit sem csinal (ha ugye nincs kormany/pedal eksun). -
Allien
veterán
1. Ha USB-s a heréd, akkor kihúzod a helyéről, berakod a hűtőbe, és amikor kellő hőfokra hült, előveszed, és használod!
2. Fogod a herédet, felülsz a repcsire, és irány észak. Talán Izland-on nincsen túl meleg.
3. Veszel egy ilyen egeret, és oda rakod, ahol meleged van
4. stb... -
hááát... ''bestseller'' ebből sem lesz szvsz.
-
o0tomy0o
tag
Én meg már azt hittem hogy Peltierrel van beborítva a háta...
-
Brae
őstag
Nekem a herém szokott izzadni ebben a nagy melegben, arra is kitalálhatnának már valamit.
-
Oliverda
titán
Nekem néha izzad meg télen fázik is.
Az ötlet nagy jó. -
(Kolombusz)
veterán
Nem rossz ötlet, izzadós tenyerű embereknek jó választás lehet.
-
SzlobiG
félisten
Ezt a hülyeséget.
Nekem se szokott izzadni a kezem.
-
Gaben01
őstag
Az ötlet egész jó,más kérdés hogy a hűtő/fűtő venti mennyire lesz hangos,netán mi van ha csapágyas lesz.Minden esetre egy tesztre kíváncsi lennék.
-
Thomas1
addikt
Ez mekkora. Játszok, és közben valami duruzsol a kezemben.
Egy tesztre én is kíváncsi lennék, hogy milyen lehet ez a dolog. -
Remington
őstag
cool!
-
törölt tag
Már tudom, mi hiányzott eddig az életemből!
Eredetinek mindenesetre eredeti, szívesen olvasnék róla egy tesztet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nintendo Switch 2
- Futás, futópályák
- Facebook és Messenger
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- Apple MacBook
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest