- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Aktív témák
-
dr.Mura
tag
Az nV most nagyon leeresztett - vagy az Ati erősített be annyira, hogy azon már ne bírják. Az FX 5200 egyszerűen gagyi, az 5600 szerintem alsó mainstream-nak még elmegy, de nem ezt várta volt az ember a - nagyon eltalált - 4200-as széria után.
Az ATi viszont tudott nagyot lépni a 9500-9700-9800 szériával - egyszóval lelépte az nV-t, akárki akármit is mond. Nekem nincsenek preferenciáim, volt már mindegyiktől kártyám, sőt mindenféle más is, de ha az nV pont most mondja azt, hogy lassítja a fejlesztést, akkor azzal a saját halálos ítéletét írja alá. Láttunk már akkora cégeket bukni - Trident, S3, 3dFX, ezek mind voltak anno akkorák a saját piacukon, mint most az nV. -
HiperG
addikt
válasz
-boyscout- #30 üzenetére
Van benne valami :DD :DD :DD
-
-boyscout-
tag
nem így kezdődött a hajszárítóval is? csak most a csúszást lassításnak hívják. :U
-
elmo
aktív tag
''Mindenesetre a vállalat már korábban jelezte: lassítja a GPU-fejlesztést.''
Nem is baj, fejlesszék inkább az nforce-t, az mostanság igencsak sikeresnek mondható. -
HiperG
addikt
Látom Egon beindult :)
Mindennek ellenére jó lenne hogyha összeszedné magát, hiszen a verseny az csak nekünk, fogyasztóknak jó :) -
bdav
őstag
hmmm.. sonyéknál cáfolják hogy a ps3ba nVidia csip lenne (Gonoszság ON: a PS3-mat HALK gépnek akarják megcsinálni ;] OFF)
[L]http://www.hardwired.hu/forum/forum.hw?t=8113&hir=6854[/L] -
Keitaro
addikt
Szerintem ez nem így van. Igazából bennem csak TnL maradt meg :)
Lehet mondani másokat is, de pl 32bites képe az Atiknak is volt régen csak nem voltak gyorsak. Vagy a G400-nak. Stb stb. Nem kell mindent az nVnek betudni.
Egyik kedvencem az FSAA pedig pont nem nekik köszönhető :t -
twollah
nagyúr
Miért egy PS2ről készült kép van a hírben ha abban egy szót sem ejtenek a PS2ről?
-
Egon
nagyúr
A hírhez: én bízom az nV-ben (a legtöbbet ők tették az iparág fejlődéséért ezidáig), és várom az NV40-et... Jóccakát, megyek alunni...:P
-
Egon
nagyúr
-
Dr. Balage
csendes tag
Az ATi-t a Radeon-tól számítjuk, ami előtte volt, az nem érdekes... :)
-
nap
addikt
Szerintem a nV gozerovel fejleszti az nv40-et, hogy ha az ati elorukkolna az r420-al, akkor azonnal tudjon lepni. Viszont kiadni nem akarja, had vegye a jonep az fx sorozatot. (5200 rulez! ;])
-
n4cr
csendes tag
Attól még nem fognak kevesebb kártyát kiadni, hogy lassul a fejlődés. Akkor is totál kavarás lesz a vidkártyapiac, csak kisebb lesz a differencia a kártyák között. (ha máshogy nem, akkor százalékosan biztos kisebb lesz a difi) :o:O
-
eper-fa
aktív tag
''a cég gyártaná a PlayStation 3 konzol grafikus chipjét. '' nem az volt h a PS3ban ultrahiperszuperüberfaja proci lesz? ha külön lesz a graf mag, akkor minek ez a proci oda? olyan jó lenne egy én múlva a mesterséges intelligencia?
-
rudi
nagyúr
Majd a DoomIII és a HL2 megmondja mikor lesz új csúcskártya. Nyugaton mindenki erre vár erről kérdezgetik egymást. Ha ezekhez a gamekhez elég lesz a 9800 meg az FX5900 akkor egy darabig nem lesz aki megvegye az új cuccokat. Már így is szóvátették sokan (még nyugaton is) hogy durva a 300-500USD egy VGAért.
-
Keitaro
addikt
Hát... azért én az ilyen PS3as dolgokat nem hiszem el elsőre. Egy konzol pont azokat nem engedheti meg magának amiket az nV művelt az utóbbi időben. (forró chip, pixelshader hiba, teljesítményproblémák)
Én nagyon nem örülnék nV chipnek a PS3ban. Remélem az ilyen dolog csak kacsa és az is marad :) -
Én nagyon nem bánom, hogy lassul az ütem, mert már elegem van ebből a nagy kavarásból, a ami a 3D-gyorsító fornton kialakult az elmúlt egy év alatt...
-
Cathfaern
nagyúr
Biztos, hogy egy Ps2-ről készült képet akartatok berakni a hírbe? :F
-
ebx
aktív tag
Miért is kellene 2 havonta új termék?
Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen videókártyát?
- Elektromos autók - motorok
- Akciókamerák
- Interactive Brokers társalgó
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- SzoftverPremium.hu
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest