- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den
veterán
nem olvastad el rendesen a hírt, van ezen bluetooth és szépen a bluetoothos telómmal összekapcsolva gprs-en netezek ahol nincs wifi(mint ahogy tettem azt a pda-mal), vagy hamarosan 3g-n, amin meg már akár szélessávú tartalmat is fogadhatok.
a használhatósága nem korlátozott, mindent tud amit egy kommunikációs terminálnak kell, sőtt még olyat is amit nem (multimédia) -
Den
veterán
ezt olíyanok veszik meg akik leginkább neten keresztül tartják a kapcsolatot az ismerőseikkel, üzletfeleikkel stb.
okostelefon ilyen szempontból egy vicc, és még a legkisebb laptop is 1 kiló és nem fér a zsebedbe.
a pda-knak viszont kicsi a felbontásuk a normális netezéshez, és megfizetsz egy csomó fölösleges képességet is bennük, ráadásul elég szar netes szoftverek vannak mindkét pda platformra.
én évek óta egy ilyen gépre vágyok, egy ideig használtam pda-t hiánypótlónak, de elég nehézkes és drága mulattság a már említett okokból
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest