- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Athos07
senior tag
válasz
Coyote2000 #14 üzenetére
Nincs két egyforma billentyűzetű Nokia. Elég furán általánosítottál.
Amúg meg gondolom az N73-ra gondoltál, mint a legkapósabban szidalmazott billentyűzetre, de erre csak azt tudom mondani - mint olyannak, akinek nincs kis keze - hogy ha nem akarod az első pillanattól kezdve vakon használni, akkor semmi gond sem volt vele. Játszani nem volt jó, de telefont kezelni annál inkább. szvsz -
Athos07
senior tag
Ha viszont - optimistán - úgy nézed, hogy az eddig amúgyis ''legkompromisszum-mentesebb'' telefonhoz több +t adtak, mint amennyi -t elvettek, máris más a helyzet.
+ nagyobb/jobb kijelző
+ új zenei gombsor
+ nagyobb/jobb akksi
+ komolyabb kinézet
+ 8GB
(+ még nem mondták, de nekem fura a csúszda része - szerintem azt is lecserélik)...
mindezt az N95 amúgyis jó tulajdonságaihoz (3,5G, 5MP, GPS, 3,5 csatlakozó, n-gage kompatibilitás), és mindössze a
- lencsevédőt
kellett feláldozni..
Szerintem eléggé egyértelmű a mérce. Az E90 félhet (nem is beszélve a többi hype-telóról [[iphone, w960, ''g800'', ''u900'', f700, k990...]].
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- weiss: Pant* rant
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Asztalos klub
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest