- Mobil flották
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztyui2
őstag
Hát ez elég nagy hülyeség. Mér nem lehet egy topicot nyitni és minden hírhez való hozzászólás meg minden oda menne. Így sokkal nehezebb eligazodni
-
sztyui2
őstag
MIért van az N95 8Gb-nak ennyi topicja?
-
sztyui2
őstag
Tuti bele tudtak volna zsúfolni egy microsd slotot, de valamiért mégse tették. Valamiért ha egy készüléknak nagy a belső memóriája, akkor nem nyomnak bele bővítésre helyet.
-
Sunyi Sanyi
senior tag
Kegyetlen egy szerkezet ebben a fekete köntösben!
-
rumos14
nagyúr
válasz
(Kolombusz) #33 üzenetére
hát igen, ez határeset, a pda/telóm is ilyen volt, és azért ott már lehet látni pixeleket.
-
AS
félisten
Large 2.8'' QVGA (240 x 320 pixels) TFT display with ambient light
igen -
AS
félisten
-
Goose-T
veterán
Ez is csak QVGA kijelzős lesz, a memóriája pedig nem lesz bővítethető (szerencsére flash lesz, nem microdrive).
-
Bdanyy
addikt
Nagy kijelző tetszene,de ugyanoylan ronda ez is mint az új nokiák
Kijelzőfelbontás és 8gb hidehgen hagy,de szerintem a lencsevédő a legjobb dolog a telóban(ami mindig működik)
-
sztyui2
őstag
Szerintem nagyon jó lett az N95 új változata. A régi N95 tulajokat pedig nagyon gonosz módon megszívatta a Nokia. Ez egy tipikus üzleti lépés volt. Beharangozzák, reklámozzák az N95-öt, mint a legokosabb mobilt, és ezért mindenki megveszi, mert azt hiszi, hogy mostár száz évig nem kell vennie új telót, mer olyan faxa cuccosa van, de 3-4 hónapra rá pedig kiadják a feljavított változatot(ez lenne a 8Gb-s N95), amiben már tényleg minden benne van, ami a régi N95-ben, sőt egy kis +is, azonban ami gagyi volt a régi N95-ben, azt pedig kijavították. Ha nekem most N95-öm lenne, eladnám, de nagyon gyorsan, amíg több kép vagy reklám elő nem kerül az új N95-ről. Mert ha már előkerülnek a hivatalos információk, akkor már messze nem kaptok annyi pénzt a mostani N95-ösötökért, mint amennyit most kapnátok.
-
Athos07
senior tag
válasz
Coyote2000 #14 üzenetére
Nincs két egyforma billentyűzetű Nokia. Elég furán általánosítottál.
Amúg meg gondolom az N73-ra gondoltál, mint a legkapósabban szidalmazott billentyűzetre, de erre csak azt tudom mondani - mint olyannak, akinek nincs kis keze - hogy ha nem akarod az első pillanattól kezdve vakon használni, akkor semmi gond sem volt vele. Játszani nem volt jó, de telefont kezelni annál inkább. szvsz -
Ricardo
titán
válasz
Coyote2000 #14 üzenetére
Melyik típustól számít újnak?
-
Coyote2000
őstag
a kijelző alatti apró gombok a legutóbbi S60-as Nokiákban egyszerűen használhatatlanok. Pontosabban fogalmazva nehezítik a használatot, és egyben kényelmetlenek is. Nem értem miért kell ezt erőltetni. (Nincsenek nagy buci ujjaim, a 6680-nal, sőt, a 8910i-vel se voltak gondjaim.) Más nem tapasztalta ugyanezt?
-
Sebhelyes
senior tag
Végre értelmes változtatások, a jelenlegi N95 egy rakás szar mint az N80. Ezzel kiküszöbölik a baklövéseket, a gyenge akkut, kevés RAMot (20 helyett legalább 70 lesz boot után), és talán a gagyi csúszkát is. Most már csak gapless playback kéne a Music Playerbe. Meg normális IMAP. Meg... Na mindegy.
-
Athos07
senior tag
Ha viszont - optimistán - úgy nézed, hogy az eddig amúgyis ''legkompromisszum-mentesebb'' telefonhoz több +t adtak, mint amennyi -t elvettek, máris más a helyzet.
+ nagyobb/jobb kijelző
+ új zenei gombsor
+ nagyobb/jobb akksi
+ komolyabb kinézet
+ 8GB
(+ még nem mondták, de nekem fura a csúszda része - szerintem azt is lecserélik)...
mindezt az N95 amúgyis jó tulajdonságaihoz (3,5G, 5MP, GPS, 3,5 csatlakozó, n-gage kompatibilitás), és mindössze a
- lencsevédőt
kellett feláldozni..
Szerintem eléggé egyértelmű a mérce. Az E90 félhet (nem is beszélve a többi hype-telóról [[iphone, w960, ''g800'', ''u900'', f700, k990...]]. -
orbano
félisten
hogy ez milyen kib**** ronda ezeken a képeken
)
-
Atombalu
senior tag
Jah és nekem személy szerint tetszik, hogy nagyobb kijelzot kapott, attol fuggetlenul, h a gombok mérete csökkent ezáltal.
-
joey04
titán
Szerintem is kivehették volna a GPS-t viszont a lencsevédő hiánya nagyon fáj.
-
Atombalu
senior tag
Hihetetlen, h mindig kellenek azok a kib..zott kompromisszumok
Ha nagyobb akksi, akkor elveszik a lencsevedot,,,,nem ertem miert nem lehetett azt megoldani mondjuk ugy, mint a k850-nel egy masik modszerrel,,hihetetlenek, de annyi baj legyen, létezik a fekete N95 8Gb és ez nagy öröm
Belso gps-t mondjuk igazán kihagyhatták volna, semmi értelme és csak drágul tőle a telo.
Egyelore ennyi a velemenyem, elsok kozt fogom megvenni, aztan majd irok.
(Muhaha sima N95 tulajok megszívtátok :------)))))))))))))) mondtam, hogy várjatok még)
( <-- csak viccelek)
-
AS
félisten
2007 karácsony vagy 2008 eleje kb amikor jön. (nokia info)
-
bolondember
MODERÁTOR
pofás kis cucc...
reméljük tényleg javítanak az összeszerelési minőségen... -
Zoltanfi
senior tag
Talän inkabb a vga kijelzöt kene belerakniuk.
De szep is lenne..
Akkor mär tenyleg ez lenne az abszolut Best Boy, es semmi se tartana vissza a väsärlästol! -
Csyppa
senior tag
Hmmm, kíváncsi vagyok belerakják-e 352x418-as kijelzőt.
-
AMD Power
titán
Ez várható volt. Jó lépés ez a Nokia részéről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest