- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atuci
őstag
A Lujza ügyesen belevitte haveromékat is egy elkeskenyedő útra Spanyolországban. Nem is lett volna gond, ha nem pótos teherautóval vannak, amit kb 4 óra alatt sikerült megfordítaniuk - kézi erővel. Még szerencse, hogy üres volt a kocsi.
-
M@trixfan
addikt
Miért akar mindenki mindent kiforralni?
2005-től használok I-Go-t és egy rossz szavam nem lehet rá. Nemcsak a térképfrissítéseket kapja az ember, hanem már a második ingyenes főverzió frissítésen vagyok túl. Teljesen megbízható és szuper. Van a családban Mio c710 is, szintén rendben van, simán hazahozott Horvátországból. Az észt semmi sem helyettesíti.
-
LOL, feltalálták a ''nehézgépjárművel behajtani tilos'' táblát, gratulálok! Hogy ezek milyen hülyék...
-
Vikipizsama
tag
Ahelyett, hogy táblákat gyártanak inkább értesítsék a fejlesztőknek, hogy állítsák át az út paramétereit!
Az IGO-nál asszem van ilyen, hogy e-mailben bárki küldhet javításokat.
[Szerkesztve] -
Incognito
senior tag
De hogy lehet belemenni a vízbe? Csak a navit nézte?
-
Petya88
tag
Na ez mindkettőTÖKnek megy.
Példának okádék a Bi eMme Wu már az iGot használja, sőt mi több, ki se lehet kapcsolni a gyorshajtásra figyelmeztető hangot (HÁHÁHÁ kellett neki BMW).
A technológia kiforrotságához csak annyit, hogy találkoztam tavaly földúton keresztül optimalizált (földút kizárva a progiban) útvonallal, de a korai 2007es frissítésekkel már nem. Külföldön is jól bevált a csúnya, nem gyári navi (pl.: Tenerife szigetén. Aki ismeri a helyi útépítőket, az belátja, hogy ez csoda!) 200 méteres közelítéssel még itinert se kell írni és simán ráversz egy tizest átlagban még a helyiekre is...
Ja, hogy SL500 nem tud úszni? Hát az nekem annyira nem furcsa, lehet olyan gazdag lennék én se érteném!
Uff -
Nimrod
addikt
Ugyanaz az eset, mint amikor valaki azt hiszi, hogy átfér a platóval a híd alatt, pedig látja is, meg ki is van írva.
-
tkazmer
addikt
nincs is még navigációnk egyik autónkban sem...majd ha már rendesen kiforrott, és teljesen megbízható technológia lesz.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Amikor még én tanultam a KRESZ-t, akkor voltak mindenféle korlátozó táblák (nagy kerek fehér izé, piros széllel) súlyra, méretre, satöbbire kihegyezve, hogy ''böszmenagyésnehéz járgánnyal behajtani tilos''. Ez már kiment a divatból?
Bulvár, bulvár, bulvár...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gitáros topic
- PlayStation 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest