- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nagyon szeretek filmezni, TV-nek viszont nincs hely, megaztán két megjelenítőt amúgy sem szeretnék / tudok venni.
Ha ehhez hozzávesszük, hogy régebben grafikáztam, s újra neki szeretnék veselkedni, az tűnik a legelőnyösebbnek, hogy egy ilyen batár dögöt kötök a gépre - csak ki kell izzadni az árát... ennyi pénzt összerakni viszont nem lesz egyszerű menet. -
törölt tag
válasz
parandroid #27 üzenetére
Nem nagy, sőt...igazából félév végén szeretném 30-asra cserélni...
chuck: 1680-ban teljesen korrekt képe van, oda pedig elég egy 8800 GTS is.
[Szerkesztve] -
he7edik.
addikt
válasz
parandroid #27 üzenetére
Én is gondolkodom hogy 22'' 1680x1050 vs 24'' 1920x1200
filmezésre nem is gondolkodnék melyik de FPS-re lehet nagy a 24''?
[Szerkesztve] -
válasz
parandroid #27 üzenetére
Nagyban függ attól milyen messze van a monitor az asztalon. Netezésre, wordre felesleges, viszont 2D-3D tervezésre ill. sorozatok, HD-s filmek nézésére nagyon megéri. Pivot módban próbáltam egy 24-es Dell tft-t, az index.hu főoldala kis híján ráfért
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
válasz
Komplikato #26 üzenetére
A kérdés az, hogy a 24'' nem sok-e monitornak? Komolyan kérdezem.
Kicsit már tartok ettől a mérettől. A 19'' wide azért kicist kicsi, a 24'' wide viszont már nem sok?
Hm, ki kéne próbálni valahol...
p -
orbano
félisten
''mondjuk akkor én inkább 160-180ezret kifizetek egy 24''-ért'' asszem ez kb. ekvivalens azzal, hogy 160 körül
Ja és én a 20''-os NEM TN paneles monitorokról beszélek, mint amilyen a hírben szereplő lenovo is. Ez egy igényes, minőségi monitorokról szóló topik ennek okán -
dokesz007
aktív tag
azért, mert amit megvehet más 110e ért azért nem fogunk 2x annyit fizetni sem az eu miatt sem a kereskedők miatt....akkor inkább kis rizikó, bár már az sincs mivel lenovo cucc márkaképviselet meg világgari ezekre is jár....te kifizetsz 180e-t mi nem leszünk ilyen meggondolatlanok....a különbségből meg veszek végre pohártartót az X5-be 60e-ért
-
-
Csapi007
veterán
Ez mind szép és jó lenne ha nem lenne ilyen ****** drága.
-
dokesz007
aktív tag
miért is???nekem 1680*1050 a 15,4'' notin és nagyon frankó, mondjuk 3D és 2D tervezés, de én netezés közben is jobban szeretem...mondjuk 110e átszámítva nagyon jó ár egy ilyen moncsiért....hasonló viewsonic 200e....ilyen méretre vártam ilyen felbontássalk, bár a 22'' crt-met (compaq p1220) nem tom h lecserélném-e....valahogy annál jobb képet-színt nem láttam még sehol....
jah tényleg....nálunk lesz vagy 300e, mert ugye a ups 50 dolcsiért lövi át amcsiból ami 600 dolcsi magánszemélynek de ha egy hajónyi jön akkor már nem 600 dodo hanem 1000 felett....lol szemét magyar hiéna kereskedők.....
[Szerkesztve] -
milanscs
aktív tag
Hűűű...
Én pont egy ilyen monitorra vágyom.
Kiváncsian várom... -
parandroid
félisten
Ejj, de kár, hogy nálunk embertelenül drága lesz. Remélem előbb-utóbb jönnek a többiek is ilyen felbontású panelekkel.
p -
Ste
addikt
finom darab
lehet mégsem tv-s monitort veszek? -
adm
őstag
ez inkább - az ibm asztali gépeit és notebookjait gyártó -kínai lenovo pc gyártó monitora és nem az ag neovo monitora...
20 colon nagyon durva lenne a 3xxx*2xxx-e felbontás, de pl a necnek van 20 colos 3 mp-es ( 2xxx*15xx -as) panele. nyilván hamarabb kerül egy MR gépbe, mint egy (alsó)közép kategóriás 22colos monitorba monitorba. -
kvp777
tag
válasz
bolondember #9 üzenetére
''basszus, ez már egy sima LCD tévének is emegy''
En most egy 51 centis 4:3-as samsung-ot hasznalok tv-nek is. Az 1200p-s felbontas alapjan pedig mindketto boven full hd-s. A pixelmeret egyforma mivel a 22-es wide kb. egy 20-as normalnak felel meg, es igen nekem is egy picit aproak a pixelek, de csak a 8-as default fontmeret miatt. Ha az ember felveszi a betumeretet 10-esre akkor pont jo. -
bolondember
MODERÁTOR
basszus, ez már egy sima LCD tévének is emegy...
guszta... -
Reinhardt
őstag
Ez a monitor inkább 16:9-esnek tűnik így a kép alapján.
-
Lipton
őstag
Az adatok alapján nem TN panel van benne.
-
Hebry
senior tag
Paneltípus tényleg a kérdés. De szerintem jó monitor lesz.
Majd kiderül. -
jerry311
nagyúr
Jó lesz ez ha kiderül a paneltípus. Bár mondjuk van tippem...
-
nobela
senior tag
Ez miféle gyártmányú panel lehet
Amúgy szerintem határeset, nekem a 22''-es monitorokon néha zavaróak a pixelek. -
scream08
csendes tag
Lehet hogy 22 colon azért túlzás ez a felbontás...
-
X Factor
addikt
22 colon, nem lesznek túl kicsik a dolgok? Nálam 1680*1050-ben pont jónak mondanám a képpontméretet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- LG Ultragear 27GN60R (Garanciás)
- Samsung hajlított 32 WQHD gamer monitor 144Hz, VA panel
- LG UltraGear 27GR95QE-B (2K/240hz/0.03ms)
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest