- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Aktív témák
-
Yaye
őstag
Pontosítok: hogy mennyire ragaszkodik a szabványhoz a mozilla (és a netscape), az nagyrészt az adott weboldal kódjától függ. A html-kód fejlécében van egy leíró sor ami elvileg meghatározza az adott kód tulajdonságait (html, xml, css stb), verzióját, satöbbi. Ennek szabvány szerint _elvileg_ minden egyes html oldal elején ott kéne lennie. Attól függően hogy ez a sor mit tartalmaz, illetve egyáltalán ott van-e, a mozilla két féle módban tud megjeleníteni: standard módban, ha az említett sor megfelelő tartalommal szerepel, ekkor szigorúan ragaszkodik a szebványokhoz, vagy ha a sor hiányzik, vagy tartalma nem az aminek lenni kell, akkor un. ''quirks'' módban, ami gyakorlatilag a régi 4-es sorozatú netscape hülyeségeit is részben még tartalmazza. Utóbbi azért épült be a progiba, hogy a régi weboldalak -amik még anno a szabványt nem követő böngészők alá lettek fejlesztve- se essenek szét az új böngészőben.
Az oldalra kattintva jobb gombbal és a View page info pontot választva a felugró információs ablakban leolvasható hogy az adott oldalt melyik módban jeleníti meg. A PH! pl echte quirks mode :DDD -
Tal2
tag
Én is kiváncsi vagyok a profik véleményére, és én sem értek hozzá azon kívül, hogy Turbo Pascal 6.0-ban programozgattam még az egyetemen. :DD
Viszont az gondolatom mellett szól, hogy nem a kód a fontos, hanem a működése, nem igaz?
Nem véletlenül szokták alkalmazni a lebukott hackereket biztonságtechnikai szakértőnek, rendszergazdának a megtámadott cégek.
[Szerkesztve] -
Aktív témák
Hirdetés
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sorozatok
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged