Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Remittenda

aktív tag

válasz AMD Power #29 üzenetére

Jó az kép a videóban, amikor egymás mellett van a 3 ''StarTAC'' telefon. :D

Nos, szerintem az első StarTAC klasszikus, kategória teremtő stb. nekem nagyon bejön a formája. lehet, hogy ezért is vettem iylet?! :DD

A 2004-es darab tetszik. Volt benne olyan elem, amit megtartottak, és volt benne egy-két újítás. Ám közel sem szólt akkorát.

Azonban ez a III-as... Ennek mi köze az eredetihez?! Azon kívül, hogy nincs kamera? Az eredeti szolíd fekete volt, nagyon vékony a maga idejében és - szvsz - az antenna is hozzá tartozott. Belülről a gombok mindenhez illenének, de nem egy StarTAC-hez. Persze ez nem kicsit szubjektív, de nem az egyen Moto gombokat kellett volna beletenni. :(

Sajnos úgy tűnik, hogy a Motorola nem tud lejönni a ''minél több ugyanolyan bőrt egy telóról'' elvről. no nem mintha ez csak őket jellemezné, de nekem mostanában ők tüntetk leginkább fel :((( Ezzel Általában nem lenne gond, majd a piac eldönti kell-e neki még egy... de ez egy olyan teló, ami - nekem legalábbis - legendás, és a Motorola egyszerűen bedarálja a nevet, elkopik. És én ezt nagyon sajnálnám... :(

Üdv,
    Remittenda

Új hozzászólás Aktív témák