- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algieba
őstag
blueMerle: Engem nem zavar a kijelzőjének szegényes színvilága, mivel ezt bőven ellensúlyozza az, hogy tapizni lehet. Meg azért nekem nem is a szín a lényeg, hanem a méret.
És azt kell látnom, hogy ha lógok vele a hálón az szinte ugyanolyan, mint most a PC előtt, pedig egy LG 15 colos lapos monitorom van. Tehát cool.
A Nokia engem nem tudott megfogni, pedig volt Nokiám, ahogy Ericssonom, Motorolám, Siemensem, Alcatelem is. Még Samsungom nem volt, ahogy még néhány más mobil márkám sem. De az összes készülék között, ami megfordult a kezemben, ez a mostani a legtutibb.
A 3650-es az a kis fura ''pocakos'', körben elhelyezett gombokkal? Akkor már értem a teniszütős hasonlatot. Tényleg, egy picinykét olyan.Azért a Nokia sok fura alakú készüléket gyártott. Nekem a hagyományos formák jobban tetszenek. No, de ez már tényleg egyéni ízlés kérdése.
-
Algieba
őstag
Az ilyen vékony telefonok tényleg nagyon furák és szokatlanok. Én nem tudom, hogy merném e a kezembe venni. De azt viszont jó ötletnek tartom és anyagi szempontból jó fogásnak, mert azért sok kicsi mindig sokra megy, hogy szegényebb emberek számára is elérhetővé akarják tenni a mobilokat.
Nekem egy P800-asom van. De szerintem ezt már a fél világ tudja, mert ahol lehet, már danoltam a telefonom nagyszerűségéről. Szerintem, előfordulhat az, hogy az emberek az ilyen telóba gyömöszölt kézi számítógépekre fognak ráharapni. Okostelefonból is lehetne gazdaságos változatot gyártani.Hiszen mennyire klassz dolog, hogy a kezemben elfér egy számítógép. Engem legalább is megfogott ez az élmény. Ja, és olyan olcsó volt, hogy azt el se hiszitek.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R640 1U rack - 1xGold 6226 (12c/24t, 2.7/3.7GHz), 128GB RAM, 4x1G RJ45, HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest