Hirdetés
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Ismét összefogott az Xplora és a HMD
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát azért szerintem egy Pda-n jobban lehet netezni, mint egy ilyen kis kijelzőn, és vannak már telefonméretű pda-k is, voip-ra igaz hogy hasznos a Wifi, (csak én nem használom, és magambol indultamki
) egyébként szerintem nem fog megjelenni, vagy ha meg is jelennik, szerintem elfogják tulozni az árát, én inkább az E2,E6 zenetelefonokat látnám szivesebben hazánkban -
grind3r_
csendes tag
A PDA-n sem olyan nagy élmény netezni, arra meg elég ez is, hogy reggel a WC-n ülve elolvasd az e-maileket vagy unalmas munkaórákban letölts 1-2 mp3-at. Inkább a voip klienseknél hasznos a WiFi, és nem kell ''féltéglával'' szaladgálnod. Remélem tömegcikk lesz, ha megjelenik egyáltalán...
-
HXY
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
arra gondolok, hogy a hír lehet kacsa.
1 perc alatt lehet ilyen progit csinálni.
(Még az okostelefonokkal se kompatibilis, csak a Win alapúakkal. Nem értem, hogy az N73-hoz miért nem képesek drivert csinálni...) -
-
HXY
addikt
Ez nem bizonyít semmit: az uccsó kép lehet egy java alkalmazás is...
-
Nekem volt Motorolám(e398) imádtam és azon gondolkozom hogy újbol olyat akarok, de a Motorolának nagyon ritka mostanában a jó telefonja, ami meg jó és tetszik, az nem hozzák be hazánkba
a Telefon kinézete jó, de ilyen kis kijelzőn nem igazán látom értelmét a Wifi-nek, mert akkor inkább egy telefonos-Pda-t veszek aminek minimum 2,8-os a kijelzője, hogy azért normálisak legyenek a weboldalak -
Vangelis
félisten
Z3 al nyomom, én szeretem... de igazából lehet ki hagyom a wlant.
Habár még ki tudja
-
m@xsys
senior tag
Haladunk a korral: a végén sok telefon lesz amibe benne lesz a Wi-Fi

Új hozzászólás Aktív témák
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Windows 11
- alza vélemények - tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14T Pro / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) egyébként szerintem nem fog megjelenni, vagy ha meg is jelennik, szerintem elfogják tulozni az árát, én inkább az E2,E6 zenetelefonokat látnám szivesebben hazánkban

a Telefon kinézete jó, de ilyen kis kijelzőn nem igazán látom értelmét a Wifi-nek, mert akkor inkább egy telefonos-Pda-t veszek aminek minimum 2,8-os a kijelzője, hogy azért normálisak legyenek a weboldalak