- MIUI / HyperOS topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát azért szerintem egy Pda-n jobban lehet netezni, mint egy ilyen kis kijelzőn, és vannak már telefonméretű pda-k is, voip-ra igaz hogy hasznos a Wifi, (csak én nem használom, és magambol indultamki
) egyébként szerintem nem fog megjelenni, vagy ha meg is jelennik, szerintem elfogják tulozni az árát, én inkább az E2,E6 zenetelefonokat látnám szivesebben hazánkban
-
Nekem volt Motorolám(e398) imádtam és azon gondolkozom hogy újbol olyat akarok, de a Motorolának nagyon ritka mostanában a jó telefonja, ami meg jó és tetszik, az nem hozzák be hazánkba
a Telefon kinézete jó, de ilyen kis kijelzőn nem igazán látom értelmét a Wifi-nek, mert akkor inkább egy telefonos-Pda-t veszek aminek minimum 2,8-os a kijelzője, hogy azért normálisak legyenek a weboldalak
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Nők, nőügyek (18+)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest