- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Szemrevaló trió frissíti a Motorola portfólióját
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
harry
veterán
Ez megvolna, nekem tetszett a mai nap, bár csak 14ig voltam kint, volt sok szép érdekes dolog. Majd rakok fel képeket az adataimnál lévő címre.
[Szerkesztve] -
Starsky72
addikt
HOC-n azt olvastam, hogy a modder verseny résztvevői csak vasárnap 9-től menjenek, ez azt jelenti, hogy szombaton egy deka moddolt gép sem lesz?
Ettől tennémfüggővé, hogy mikor menjek, szalaki tudja, mondja meg, hogy mi a helyzet.
Köszi :P -
launcser
senior tag
válasz
Satan-Claus #5 üzenetére
hogyhogy nem indulsz?
azt hittem kimegyek és látok megint valami igenjót/különlegeset általad..
én valszeg kinézek
amúgy minden ősszel lehet tényleg elég lenne, de akkor valami nemzetközi és brutálnagyóriásifrankó -
tts
addikt
Szóval érdekes kérdés ez - néhány hozzászóló szerint sok a kettő évente - rövid az idő egy-egy komolyabb cucc összerakására - én a kiállítók szempontjából nézve viszont azt mondom, bőven van mi újat bemutatnunk akár félévente is - és azt hiszem valahol ez is célja a dolognak, egy csomó újdonságot élőben látni, illetve új termékeket bevezetni a hazai piacra.
[Szerkesztve] -
rudi
nagyúr
Én is kinézek vasárnap. Kíváncsi vagyok a felhozatalra...
-
CuKoR
senior tag
tudod mikor adnék neked 1 százast....jol megdobálnálak 1 meg 2 ft ossal :D
-
CuKoR
senior tag
Én mondjuk megyek a haverokkal...utána meg sörözünk egy nagyot :D
-
e-biza
őstag
és menyien vannak kinn amúgy? tömeg van? milyen a látogatottság?
-
válasz
Satan-Claus #5 üzenetére
sztem évente elég lenne 1 ilyen alkalom... tavasz/ősz... nem erőltett egy kicsit?
-
Satan-Claus
senior tag
Most én is csak nézelődni megyek, bár picit aggódom a meghosszabbított nevezés, az előzsűrizés hiánya, és a tavalyi gépek indítása miatt. Ezek szerint lehet, hogy nem gyűlt össze elég nívós munka...:(
-
anulu
félisten
én is megyek :) és legalább közel van az egyetemi koleszhoz, ahol az időm nagy részét töltöm. :P
nagyon érdekel az idei felhozatal :)
Aktív témák
Hirdetés
- Fuji X-S20 2.5 év garival
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 , i7 12650H , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB NVME , laptop
- XPS 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged