- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Tavaszi szél S26-ot áraszt, a nyári hőség meg exynosos Flipet
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz
FlasH-BacK
üzenetére
htpc-be, mobil procira csakis ventilátoros hűtés rak az ember... egy nagyobb borda + jó szellőzés a házban elvisz egy ilyen procit...
-
raszputyin
senior tag
válasz
FlasH-BacK
üzenetére
Pedig én is úgy látom, hogy ezen a nivón (t.i. ha valaki mobilprocesszort engedhet meg magának) egyszerűen komolytalan ez a hűtő
a sok pici rövid lapát nem kelt bennem bizalmat az akusztikus tulajdonságaira nézve...
Turion helyett Venice 754 procival meg tudsz annyit takarítani, hogy legyen pénzed komoly hűtésre, és az említett alternatíva is majdnem mobil hőtermelést tekintve. Én rátettem egy AC szörnyet az enyémre, és hát kézre hűvös a borda, hallhatatlan a ventillátor 100-as terhelésen. Igaz, low profile-hoz mást kell találni, de mint olvasható, én túl is lőttem a célon, biztos van jó megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával - 12.18
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a sok pici rövid lapát nem kelt bennem bizalmat az akusztikus tulajdonságaira nézve...