- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
m@xsys
senior tag
Ha már sok mms-t akar a Pannon, akkor küldjetek nekik mesztelen csajokat.
Ne unatkozzanak az ott dolgozók. Tegyük érdekessé a játékot
Na de biztos nem belöllem fognak megélni, aki évente max. 2-3-at küldök -
sekli
addikt
Hát ez mekkora nagy baromság...
Egyébként az mms-ben el kell küldeni a megtalált vad azonosítóját is, vagy csak úgy küldözgetni, és valaki majd válogatja? -
Esmein
nagyúr
-
-
nemma
addikt
Hűha, hát akkor érdemes lenne
Hát..igazából.. azt hiszem, hogy el tudom más, hasznosabb dologgal tölteni az időmet, és úgyis lesz sok elvetemült, aki tolja majd a rengeteg MMSt, és persze, hogy azok nyernek. Szóval részemről én azt hiszem, hogy kiestem a potenciális nyertesek köréből. Jajj de káár -
nemma
addikt
Egyébként ez tényleg furcsa, mert valóban nincs nagy sikere az MMS-nek, legalábbis az én ismeretségi körömben még senkit nem láttam multimédiás üzenetet küldeni.
Érdekes, nekem kábé 3-4 éve van MMS-képes telefonom, azóta jó, ha 5 üzenetet elküldtem, azt is csak azért mert kérték, meg mert ingyen volt
''A regisztrációval hozzájárul a felhasználó az adatkezeléshez''
Ez mondjuk szerintem is elég nyilvánvaló -
Kedves Pannon! A kockázatok és mellékhatások elkerülése érdekében vállalati jogászuk keresse fel adatvédelmi ombudsmanját, vagy nyissa ki aktuális jogszabálygyűjteményét...
-
nemma
addikt
Elég hülye játéknak tűnik, még mindig nem értem teljesen, Bog viszont legalább próbálkozott érthetővé tenni...
Szóval a lényeg, hogy én küldjem a legtöbb MMS-t és nagy legyen a forgalom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest