MMS fejvadász játékot szervez a Pannon

Hirdetés

MMS fejvadászatot indított a Pannon márkája, a djuice. Az április 8-ig tartó, interneten és a való életben párhuzamosan zajló játékban bárki részt vehet, miután regisztrált a www.headhunterz.hu oldalon.

Az első lépés a regisztráció, melyet bármely mobilszolgáltató ügyfeleként megtehetünk és azonnal választhatunk is, hogy vadként vagy vadászként veszünk részt a játékban. A vadász feladata, hogy minél több vadat cserkésszen be és arcképüket elküldje MMS-ben 06 20 2050 200-as normál díjas telefonszámra. Mindeközben a vadak célja az, hogy minél több fénykép készüljön róluk.


Djuice Headhunterz, a játék magyar neve


Az a vad, amelyikről a legtöbb MMS kép érkezik be, megnyeri a fődíjat, vagyis egy évig nagylábon élhet egy tágas loftlakásban. A legügyesebb vadász, tehát aki a legtöbb MMS-t küldi be, Vespa LX50 robogón távozhat boldogan, ráadásul egy 200 ezer forint értékű bulival ünnepelhet. A hét vadásza ezen kívül külön jutalomban részesül: értékes nyeremények közül választhat az, aki adott héten a legtöbb trófeát gyűjti be és hogy mindenkinek jusson a jóból, az aktív játékosok minden nap táskákat és napszemüvegeket nyerhetnek a napi sorsoláson.

Nos, eddig a sajtóközlemény, most megpróbáljuk a játék lényegét összefoglalni az olvasónak, mivel a hivatalos honlapon elég nehezen ismeri ki magát a felhasználó, a játékszabályzat leírása pedig minden, csak nem felhasználó-barát. A lényeg tehát az, hogy bárki regiszrálhat, nem kell Pannon ügyfélnek lenni. A regisztráció során ki kell választani, hogy az ember vad, vagy vadász óhajt lenni, illeve kapunk egy azonosítót is. Innentől kezdve a vadak célja az, hogy minél több vadász fotózza le őket (homlokra kiírt "vad vagyok" szöveg javasolt a tömött 4-6-os villamoson), a vadászoknak pedig az a fonos, hogy minél több vad képét küldjék be a központi telefonszámra MMS-ben. Hogy a hétköznapok során miből fog kiderülni a metrón a lábunkra lépő kopasz fiatalemberről, hogy vad, az a játékosokra van bízva.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés