Új hozzászólás Aktív témák
-
simonzé
addikt
válasz
hypno skate #78 üzenetére
Egy éve még FX5200-zal nyomultam.
Most a PCI-Exes alaplapom miatt váltanom kellett, na mondok vegyünk valami finomat. Óccsóért (25k) beszereztem egy FX 6800-at, rá passzív hűtést, és asszem egy-másfél éven belül nemigen lesz további költségem VGA-ügyben.
Így lehet megspórolni azt a havonta elbukott 5-10'000 Ft-ot egy VGA-n.
Vegyük figyelembe, hogy az új játékok mind csilivilik, de spec. nekem valahogy jobban bejön, ha egy játékot élmény játszani. Akkor is ha csak 800*600-ban fut, és pixelhegyekből áll. Aligha én vagyok a célközönsége az új kártyáknak.
Nagy kedvencem a Transport Tycoon már a 4MB-s Virge ''3D lassítón'' is gyönyörűen futott. -
rudi
nagyúr
válasz
hypno skate #78 üzenetére
Kétlem, hogy olyansok tininek lenne annyi zseb (és egyéb) pénze, hogy félévente újravegye a teljes hardverarzenált. Anyuka-apuka még nyugaton is egy jólirányzott tockossal díjazza a ''kellene 500 USD VGA-ra'' jellegű bejelentéseket. A nagyobb tuningosok inkább önálló keresettel rendelkező, de családot még nem alapított fiatal felnőttek, akiknek bőven van pénzük ilyen dolgokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- BestBuy topik
- Hobby rádiós topik
- Elden Ring
- Monitorkalibráló eszközök
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest