- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
Új hozzászólás Aktív témák
-
simonzé
addikt
válasz
hypno skate #78 üzenetére
Egy éve még FX5200-zal nyomultam.
Most a PCI-Exes alaplapom miatt váltanom kellett, na mondok vegyünk valami finomat. Óccsóért (25k) beszereztem egy FX 6800-at, rá passzív hűtést, és asszem egy-másfél éven belül nemigen lesz további költségem VGA-ügyben.
Így lehet megspórolni azt a havonta elbukott 5-10'000 Ft-ot egy VGA-n.
Vegyük figyelembe, hogy az új játékok mind csilivilik, de spec. nekem valahogy jobban bejön, ha egy játékot élmény játszani. Akkor is ha csak 800*600-ban fut, és pixelhegyekből áll. Aligha én vagyok a célközönsége az új kártyáknak.
Nagy kedvencem a Transport Tycoon már a 4MB-s Virge ''3D lassítón'' is gyönyörűen futott. -
rudi
nagyúr
válasz
hypno skate #78 üzenetére
Kétlem, hogy olyansok tininek lenne annyi zseb (és egyéb) pénze, hogy félévente újravegye a teljes hardverarzenált. Anyuka-apuka még nyugaton is egy jólirányzott tockossal díjazza a ''kellene 500 USD VGA-ra'' jellegű bejelentéseket. A nagyobb tuningosok inkább önálló keresettel rendelkező, de családot még nem alapított fiatal felnőttek, akiknek bőven van pénzük ilyen dolgokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen monitort vegyek?
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kés topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Már az Apple AI-igazgatóját is elcsábította a Meta
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest