- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
Tejberizs
tag
Ne bántsatok!!! :DD
-
Tejberizs
tag
Ok, tudom mik a 2 masina előnyei ill. hátrányai! Irtam is ha figyelmesen elolvastad volna, hogy a kiegészítőkkel!
Lásd mostmár HDD-vel azért simán ki lehet egy 100-asra! És még egy szót sem ejtettem a Messias mod chipről! (20-as van tutkó)
Nem akarok kirobbantani egy PC vs. Konzol vitát, ezek már régi lerágott fórum témák! :D
Na szóval csak megjegyeztem e kis észrevételemet! -
Tejberizs
tag
Biztos bazi jó dolog ez egy PS2 tulajnak, de nem értem akkor már miért nem vesznek az emberkék egy PC-t! Amennyi pénzbe van a PS2 (+joy, memókártya, gammék,dvd távírányító) annyiból már egy olcsóbb celeroncsos konfigot össze lehetne dobni!
Tudom jól, hogy egyszerűbb kezelni egy PS2-öt mint egy PC-t, de akkor is! :(((
Na persze ez az én vélemeényem!
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest