Aktív témák
-
marlowe
csendes tag
És mégvalami...kicsit off, de megkereshetlek php ügyben mailben? Nem zargatlak sokat igazán,, csak néhány kérdés, meg ilyenek, aztán gyorsan leszállok rólad. ( egy olyan héten belül lenne aktuális)
-
marlowe
csendes tag
Parci segííts...én, ha beledöglöm, se hagyja megváltoztatni az e-mailemet...Nem lehet, hogy az alapján azonosít, vagy mittodomén...
Ha mást nem lécci változtasd meg te :))
phmw@freemail.hu -
marlowe
csendes tag
Teszteltük másik gépről...a login kreálásnál minden nick foglalt volt...
-
marlowe
csendes tag
Ha már amúgy is telefloodolom itt a fórumot az ökörségeimmel...nem lehetne valahogy megcsinálni, hogy, ha 1x beállítom, hogy 50 üzenet per lap, akkor ahhoz a. Ne kelljen mindig belépnem, b. Ha akarom be tudjam állítani, hogy erről a gépről mindig ezeket a beállításokat használja, azaz eltárolja egy sütiben a loginomat, és nem kell belépnem.
Mégvalami: Fordulhatok segítség ügyben a php "engine"-t író emberetekhez? -
marlowe
csendes tag
Szóval írom az üzenetet, kiléptet egy idő után...ezt nem veszem észre, csak amikor a rendbenre kattintok. Akkor közli, hogy ehhez be kell lépni, belépek, ok, majd az üzenet sehol...visszajön a fórum :)
-
marlowe
csendes tag
Húha most meg egy üzenetem veszett el az éterben...
-
marlowe
csendes tag
Gondoltam letesztelen neccképpel is....de az meg cseszik beloginolni...az meg talán 4.77-es
-
marlowe
csendes tag
Ühüm...ennyire azért nem néztem szét....:))
( minőségben eddig is ti voltatok a nyerők )
Mondjuk azért azt a kt266A chipsettel szerelt lapok tesztjét nagyon várom...
Más....érdekes módon, mikor mailcímet akartam változtatni közölte velem, hogy az azonosító már foglalt...khm.... -
marlowe
csendes tag
Ja saját profil javítási lehetőség még nincs?
Esetleg az e-mail címem le lehetne cserélni egy phmw@freemail.hu-ra? :) -
marlowe
csendes tag
Nagyon tetszik az oldalatok!
Már kezdetek óta figyelem, és egyre jobb.
Amia leginkább tetszik az az eredetiség és az a láthatóan rengeteg munka ami benne van, csak így tovább!
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial 240GB SSD eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest