- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
Aktív témák
-
cabal
tag
up
-
cabal
tag
Sziasztok!
Már megjelent nálunk is egy-két gép ilyen processzoral szerelve. Van valakinek gyakorlati tapasztalata vele? (Láttam Clevo tablet PC-ben is.) -
X-COM
nagyúr
semmi különös, hálózat, adatbázis, böszme excel táblák, levelezés
az egy dolog, hogy kevés e, vagy kellemesen használható
én is nyomtam 366os cerkával 256megával win2000et, jó-jó, megy, de azért lehetett volna jobb is
szerintem p3-500tól lehet egy gépet viszonylag jól használni (hm, előfordulhat hogy ezt hozza is a via :) -
X-COM
nagyúr
az 1gigás elég volna, ha hozná is azt a teljesítményt
de így inkább egy P3-M 1Ghz, vagy egy ULV P3-M 866Mhz -
nap
addikt
Egy kurva notebookba miert is nem eleg egy egygigas processzor? Mire nem eleg?
-
eddie303
őstag
Szerintem ha szorzozaras, akkor akarhany megahertzeset kiadhatnak belole socket370-el, mert abbal lehet 133-as FSB-set kapni, aztan azt mar csak lehet duplazni... Ami azt illeti, en is dolgoztam 1 GHz-s C3-al, de a teljesitmenye elenyeszo, olyan, mint otthon a 366-os celerongy kb... Ami dicseretes benne az, hogy alig melegszik, es megelegszik egy videokartyar meretezett ventillatorral is, jo csendes, de azert csak irodaba erdemes gepet venni.... Amugy tenyleg igen gyenge volt, VIA PLE133-as Chipset volt, integralt 8 megas VIA grafikus vezerlovel, ugy futottak a DivX-ek, hogy lattad, ahogy megjelenik egy kep, festegette lefele.... Persze durva pelda, meg lehetett nezni a DivX-et vele eppen, csak nem volt a legszebb...
-
-Devil-
aktív tag
Nem tűnik rossznak, csak egy baja van, hogy gyengécske. Habár nem is arra lett kitalálva, hogy 1600x1200-on UT2003-at játsszunk rajta. Irodagépnek meg böven megteszi, és hogy mindenhova lehet cipelni plussz még keveset is eszik, üzletembereknek előnyös lehet.
-
Jaq
tag
Nekem amugy eleg szimpi a dolog, es talan nem is baj, hogy a teljesitmeny rovasara novelik az uzemidot. Egy irodai celokra hasznalatos notebook - ha epp nem halozatrol uzemeltetem - mennyen inkabb 20 perccel tovabb, mint hogy a word gyorsabban fusson rajta 0,0001%-al... :)
A hatalmas fejlodes ellenere szvsz meg mindig kevesen vannak, akik jatszanak egy hordozhato gepen... -
Jaq
tag
válasz
Don Vittorio #4 üzenetére
Meg hogy nem jok jatekra? Hat egy CS azert meg jol elfutkoraszik azokon is :))
-
Don Vittorio
őstag
Annyira azért nem tragikus a helyzet. A pici ultramini-ATX gépeik 800MHz környékén működnek, osztán mégis tők jók egy csomó feladatra, egy csomó irodában. Játszani, grafikázni és videót szerkeszteni valóban _nem_ alkalmasak, dehát nem arra vannak kitalálva...
-
LionTm
aktív tag
halálra vannak sajnos. Itélve. Ha komolyan csinálnák a dolgokat - és van rá mozdítható keret - akkor maradjanak kusba 2 évig és fejleszenek egy fasza kis procit.... teljesen uj alapokra a (via miatt megtehetik). És utána mutasanak meg valamit - ne égesék magukat.... :(
-
LordX
veterán
Namost ennek mi értelme volt?
Socket370, de meg sem fog nyikkanni az eddigi alaplapokban (az új busz miatt)?
Miért nem csináltak inkább valami új foglalatot, és azt úgy alakíthatták volna, ahogy akarják... -
Don Vittorio
őstag
Villanyírógép (amely közismerten a legfeleslegesebb eszköz a világon) helyett tök elég ez is...
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- RAM topik
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- i5-8400 Processor, 6 mag, Max Turbo 4.00 GHz, ajándék hűtővel-elkelt TheCrafter22, értékelésre vár
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5700X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest