- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
levy1983
aktív tag
Igen, ezeket már én is láttam. Csak az X700 és X800-as bővíthető, de azok meg Symbianosak. Azokban annyira nem bízom. engem nem nagyon zavar, hogy nem bővíthetők. Én max zenehallgatásra használnék bővíthetős telót, de akkor meg az aksit marja. Így inkább maradok az MP3 lejátszónál+ külön telónál. Kamera telóra szerintem felesleges. Én már megbékéltem a bővíthetőség hiányával. Túl jól néz ki, és aksiidőben az egyik legjobb teló, ami jól jön sok beszélgetés esetén.
-
levy1983
aktív tag
Hát a VS7 ill. MX7 csak abban különbözik, hogy van rajtuk külső kijelző is. Nekem pont emiatt tetszik inkább a VS6 ill. szerintem emiatt is bírja tovább az aksiidő, ami amúgy is sok, ami baromi jó. (készenlét: 430h, beszédidő: 8h) Kinnt már lehet kapni ezeket 200Euró környékén, csak arra lennék kíváncsi, hogy valamelyik hazai szolgáltató forgalomba hozza-e nálunk is? Amúgy Pana telóm még nem volt, de következőnek egy ilyen Panát tervezek, hacsak iszonyat olcsók nem lesznek a Walkman mobilok. De a GD sorozat híresen strapabíró(eltekintve a GD67 gyakori vagyásaitól), és azt mondják, hogy a pana mobilok telefonálásra valók. Nem tudom, hogy ezekre igaz-e, de az tutti, hogy a kijelzőjük Nr1.!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gmail
- LEGO klub
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest