- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
levy1983
aktív tag
érdekelnek valakit hasonló telcsik? VS6, MX6, SA6, stb...?
-
levy1983
aktív tag
Senki nem ismerkedett meg közelebbről egy ilyen VS6-al, vagy egy SA6-al?
-
levy1983
aktív tag
Igen, ezeket már én is láttam. Csak az X700 és X800-as bővíthető, de azok meg Symbianosak. Azokban annyira nem bízom. engem nem nagyon zavar, hogy nem bővíthetők. Én max zenehallgatásra használnék bővíthetős telót, de akkor meg az aksit marja. Így inkább maradok az MP3 lejátszónál+ külön telónál. Kamera telóra szerintem felesleges. Én már megbékéltem a bővíthetőség hiányával. Túl jól néz ki, és aksiidőben az egyik legjobb teló, ami jól jön sok beszélgetés esetén.
-
levy1983
aktív tag
Hát a VS7 ill. MX7 csak abban különbözik, hogy van rajtuk külső kijelző is. Nekem pont emiatt tetszik inkább a VS6 ill. szerintem emiatt is bírja tovább az aksiidő, ami amúgy is sok, ami baromi jó. (készenlét: 430h, beszédidő: 8h) Kinnt már lehet kapni ezeket 200Euró környékén, csak arra lennék kíváncsi, hogy valamelyik hazai szolgáltató forgalomba hozza-e nálunk is? Amúgy Pana telóm még nem volt, de következőnek egy ilyen Panát tervezek, hacsak iszonyat olcsók nem lesznek a Walkman mobilok. De a GD sorozat híresen strapabíró(eltekintve a GD67 gyakori vagyásaitól), és azt mondják, hogy a pana mobilok telefonálásra valók. Nem tudom, hogy ezekre igaz-e, de az tutti, hogy a kijelzőjük Nr1.!
-
levy1983
aktív tag
Szerintem baromi jó telcsi, leszámítva a bővíthetőség hiányát. Van valakinek valami híre, hogy itthon forgalmazzák-e majd? Bár a hazai piac nem a Panasonic telefonokban dúsklál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest