- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArGab
őstag
Az, műszaki info.
De ha jól tudom, nem is az egykori Campus (felsőoktatásos program) volt a drágább része, hanem a középiskolai durván kétszer annyiba kerül. Pedig a Campusban még a Visual Studio .NET, J++ is benne volt. Ezért is csúszott ennyire a megállapodás, mert az IHM is sokalta az árat így együtt.
[Szerkesztve] -
ArGab
őstag
A Linuxszal nekem csak egy bajom lenne. Az elmúlt három évben az otthonra kiadott/elvégzendő anyagok, feladatok több mint 90%-hoz kizárólag Windowsos programot lehet használni, már ami elérhető az egyetemről is. Így ha mást nem is, de ezt mindenféleképpen biztosítani kellene. Az Office viszont tényleg kérdésesebb, itt már lehetne nyílt forráskodú alternatívát biztosítani, arról nem is beszélve, hogy a licencdíj nagy részét valószínűleg ez teszi ki.
Eddig amúgy ezt használtam, de most az utolsó verzióval már megtetszett annyira az OO, hogy inkább váltottam arra. -
ArGab
őstag
De elméletileg a Windows frissítés
, és az Office továbbra is ingyenes, de nem mint Campus, hanem a Tisztaszoftver keretében. Mivel viszont csak tegnap állapodtak meg, szerintem a honlapon még a korábbi állapot szerepel - mindenféleképpen kell várni néhány munkanapot mire az aktualitások kikerülnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest