- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
marcee
addikt
50rugó-plusszos deszkák?
Na, akkó ez lesz az első alkalom, 25 ropiba fájjon nyitáskor egy ECS lap? :D -
Hun'reeth
őstag
Szvsz az MSI a legszebb :DDD
-
Egon
nagyúr
Az tetszik az alsó két deszkán, hogy végre nem a lap szélére nyomatják a procifoglalatot. Így álló házban lesz egy pár centivel több hely a táp és a hűtőborda között... Mint tudjuk, a meleg levegő fölfelé száll...:)
-
HiperG
addikt
Nekem az Asus teccik, ugyanis alaplap piacon mindigis Asushoz húzott a szívem :DD
Nagyon egyszerű a biosfrissítés ld. AsusUpdate -
bitfarkas
őstag
Hát azér az árak elég elrettentőek, még ha végfelhasználói árak lennének akkor is. A legtöbbje 50rugó felett van. Bár aki megengedhet magának egy nagyobb teljesítményű p4-et, az a deszkán se spóroljon. ;]
-
karib
addikt
Igen ám, de hol van a Springdale? Az lesz az olcsóbb verzió, és elvileg áltagfelhasználó szempontjából ugyanazt tudja, mint a Canterwood.
Csak nem rájött az Intel, hogy a fizetőképes réteg agyába a zsírosabb Canterwoodot kell beégetni először? :D -
Azért a Canterwood/Springdale nagyon ott van a szeren. Szvsz a Granite Bay volt korai, a 800 MHz-es FSB, a dual DDR400, az AGP 8x végre, a gigabit LAN, a serial ATA, a 8 usb 2.0... szóval ezek jó dolgok.
Az Intel rég csinált ilyen ütős chipsetet, ezek a vasak nagyon meg fogják erősíteni a piacon (ahol amúgy is erős). -
Versus
senior tag
Jahh ebből megy nyaralni a sok léhűtő marketinges! :)
Egyébként ahogy nézem a P4C800 fillérre ugyanannyi lesz árban mint a P4G8X ,tehát az a nagy olcsóság nem jön el a Canterwood mintegy fél évre tervezett királyságával ! :)
Amúgy tetszik a lap (pláne az Asus feature-jei) ,az első tesztek nagyon mély benyomást tettek rám,egyelőre nagyobb durranásnak tűnik mint a bele való proci! :)
De az idei év úgy tűnik a chipsetek éve az Intelnél! -
Atrox
tag
Fincsi. :) Nekem az Msi tettszik.
-
Male
nagyúr
Hát azért régen is volt ilyen váltogatás: P1-hez: 430FX, HX, VX, TX (ez már az MMX-hez ha jól emlékszem) (a HX és VX-nél nem biztos a sorrend, nekem csak 430 FX-em volt, azután AMD-s gépeim voltak egy ideig, így az Intel vonalra már nem emlékszem), P2/P3-nál meg ott volt az LX,BX,ZX,810,820,815 (bár az LX ben nem ment a P3 ha jól emlékszem, de talán csak a 66-os FSB miatt).
-
Herr Vida
tag
Tudom, hogy nem egy szakmai szempont, meg azt is, hogy ez teljesen szubjektív; valamint fenntartva azt, hogy ASUS fan vagyok, be kell vallanom, hogy a Gigabyte deszkák a legszebbek...
Ok, hogy egyesenek túl színes (''csiricsáré''), de már a 845PE chipsetestől kezdve szerintem sokkal szebb a Gigabyte design, mint bármelyik másik, de főleg az Asus... az tök uncsi, sőt, néhol már ronda :D -
qayxc
csendes tag
Már elmúltak a régi szép idők, amikor még nagyságrendi különbségek voltak a deszkák között. Most minden bolhafingos chipsetre hoznak valamit!
-
Kriza
őstag
Soha! Ugyanis ez biznisz nekik is. Ha nem lennének új chipsetek, akkor az emberek nem akarnának folyton fejleszteni, így max az új felhasználóknak adnának el alaplapot ill. azoknak, akiknek a régi tönkrement.
A granite bay egyébként is kis szerverekbe készült, az ára pedig megfizethetetlen egy halandónak. -
anulu
félisten
Egy kicsit belerondítok. :)
Szépek,. meg biztos sokat tudnak, meg miegyéb... DE! A Granite Bay még le sem csengett, de már kijöttek ezek az új chipsetes csodák. Kiváncsi vagyok, mikor lesz elegük az alaplap gyártóknak, hogy 1000+1 chipsetre gyártsanak lapot az Intelnek :( -
Kriza
őstag
Imádom, hogy ilyen sok kép van!
Az AOpen a legszebb! :DDD
Aktív témák
Hirdetés
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Hová lett 1000 mAh?
- Házimozi haladó szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- Gyúrósok ide!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Építő/felújító topik
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Samsung DDR5 SODIMM ram kit 16 GB (2X8GB) 5600 MT/s
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C16D-64GTZN
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest