- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Talán egykét fórumtársam figyelmét elkerülte az a dolog, amit már írtam is, hogy én többek közt mozgok milliomos-milliárdos emberek közt is, nekik vagy velük dolgozom. Az eddigi legextrémebb mobil amit láttam ilyen embereknél, az egy 8800 volt, vagy anno a 8910i de semmiképp nem Vertu. Az IGAZÁN gazdag emberek NEM vesznek ilyet, mert AZÉRT gazdagok, hogy nem vesznek ILYEN HÜLYESÉGEKET. Remélem ez érthető. Aki ismer, milliomos embereket, az tudja hogy miről beszélek. Evvel nem azt akarom mondani, hogy tönkretenné őket 5000 eur, hanem azt, hogy ők megtanulták a pénz értékét. RETTENETESEN TÉVES és BUTA a ''csóringer'' emberek gondolkozása a gazdagokról, miszerint ők aztán mindent ész nélkül megvesznek. EZ NEM IGAZ, ezt tudom egész biztosan.
Én sem tartozom a ''csóringer'' kategóriába, mégis 100x meggondolom hogy mire és hova költsek. Talán épp ezért nem vagyok ''csóringer''...Milliárdos nem vagyok, de ha egyszer az leszek, akkor sem fogok SOHA költeni ilyesmikre.
-
blueMerle
veterán
Na de ki vesz meg ilyet? Mondjuk unatkozó billiárdosok? Egyet a papának, a mamának, a kicsi Dzsoninak, .... nevetséges
Biztos van rá kereslet, csak én (sajnos) nem ismerek olyan kvalitású embereket akik ilyet vásárolnának -pedig üzletember vagyok, és van hogy megfordulok ''Top 100'' -as emberek közt. Mert ez a mobil buta, szóval üzletember nem vesz ilyet, nem nőies, szóval ''milliárdospasimvan'' nők sem vásárolnak ilyet, a maradék újgazdag hállivúdi színészapalánták pedig inkább autókat vesznek mint 5000 Eurós mobilokat....igazán nem értem KI AZ és egyáltalán LÉTEZIK-E ennek a telefonnak cél- és vásárlói csoport?
Még egyszer hangsúlyozom, biztos van aki vesz ilyet, csak ÉN a csekély pár százas ismerettségi körömben még nem találkoztam ilyennel, és szerintem nem is fogok. Escada-s Siemenst viszont már láttam.....egy FÉRFI felsövezetőnél. Hát, ilyen is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Magas AI-költségek, csökkenő létszám: dolgozók ezreit rúgja ki a Microsoft
- Kompakt vízhűtés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged