- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
Én így veszek procit igen, de ez mást észta
De a HDD-nél utána tusz olvasni, fórumokon kérdezgetni, hogy melyik mennyire halk, és az összegyűjtött infókkal bemehetsz egy boltba venni egyet.
De még a prociknál is van lehetőség utánanézni az ígéretesebb szériáknak...
Kis helyen is lehet jó rezgéscsillapítást csinálni, lásd notebookok... a lényeg a rugalmasságban van, nem leng ki 20 centit a HDD, elég neki pár mm rugalmas köpeny... -
orbano
félisten
A hasonlatod eléggé sántít... Vagy te úgy mész be a boltba HDD-t venni, hogy ''kérek egy véletlensuerű gyártótól egy véletlenszerű modellt'' és meglátod milyen lesz? Egy komoly 3.5-ös drivenak nincsen számottevő hangja, és az a pici ami van is megszüntethető (de legalábbis egy 2.5-ös szintjére hozható) megfelelő minőségű beépítés esetén. Az almát pedig nem féltem ezen a téren...
-
orbano
félisten
Jelentősen nagyobb nem lesz, viszont jelentősen gyorsabb, nagyobb kapacitású (használhatóbb) és olcsóbb. 2.5''-ból jelenleg asszem olyan 100giga körül van a csúcs, amit aranyárban mérnek, kb kétszer annyiba, mint egy 200-as 3.5''-ost. Ráadásul lassabb is. Ha meg elfogy a 100 gigád, akkor aggathatod az USBs driveokat a minidre, ami már nem is lessz annyira mini...
Viszont ha beletolnak egy termetes 250-es minőségi sataII-es vinyót, akkor mindenki elégedett lesz szerintem...
A celeronnal pedig semmi baj, csak rakjanak bele akkor legalább egy 2ghz felettit. Annak megvan a megfelelő teljesítménye és nem is dobja meg az árát (egy 2ghz feletti pentium-M tudtommal valahol 100k körül van, szóval nem játék...) -
orbano
félisten
Nekem vízhűtéses gépben ugyanez a problémám volt. A megoldás, ait alkalmaztam:
Fogtam a DM10-es vinyót, mindkét oldalára felcsavaroztam egy-egy 5mm-es rézlapot, és ráraktam egy szivacsra. Mindezt a maradék 5.25''-ös helyeken. A HDD hangtalan volt. Ha pedig én azt mondom valamire, hogy hangtalan, akkor annak súlya van -
orbano
félisten
Mivel tulajdonomban van egy 3.5-es 200gigás maxtor dm10 és egy 60gigás 5400rpm-es, nem tom milyen noti hdd így leírnám tapasztalataim:
Seekelésnél azonos zajszinten vannak. Max annak tűnhet hangosabbnak a Maxtor, aki rossz minőségű szg. házba rakja, mert az felerősíti, a jól összereszerelt noti, már csak a rázkódásvédelem miatt is tompítja.
Személy szerint nem hallok különbséget. Csapágyhangja egyiknek sincs, a seek hangja pedig közel azonos szintű, tehát nem igazán értem, miről is van itt szó.
Ja és persze ez 5400 vs 7200rpm. 7200rpm-es noti vinyót még nem hallottam, de nem hiszem, hogy bármiben halkabb lenne, mint egy 3.5''-os verzió. Miért is lenne? Ugyanaz, csak picit kisebbés lassabb is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Apple M4 Mac Mini 256GG, 16GB Eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest