Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zenty

őstag

válasz orbano #68 üzenetére

Applenek nem aza célja ,hogy minél olcsobb legyen a mini ,vagy akármi más szériája!
    Intel proicval csak jobban elterjedni akar, és ezért valamit fel kell mutatnija,hogy ne tünjön sima pc-nek a gépei! És ha mégis a minibe celeront raknak be , meg ilyen puto dolgokat ,akkor se lesz olcsobb sokkal ahogy várod ,mert lesz egy luxus márka státusz ár akkor is! Ez nem via epia..

Egyébként szerintem minibe nem valo 250 giga!
    Ez nem dc++ hardocre letöltö embereknek van kitalálva :D
    100 giga böven elég egy átlag irodai , multimédiás felhasználásra!

Mondjuk nekem se lenne megfelelö a mini! Nekem is kell nagy vinyo stb,de erre ott van az imac, power stb ha valakinek ilyen nagy igényei vannak!

Bár én intel szériák után se fogok szerintem macet venni!( kellenek a gamek :D)
    Mondjuk ha rá lehet tenni majd windowst akkor elgondolkodok rola( imac az nagyon tutko lenne :D), bár nemtudom ,hogy oldják meg ezt ,mert vga-áknál nincs directx ott?

[Szerkesztve]

• Loha

veterán

válasz orbano #66 üzenetére

Vagy te úgy mész be a boltba HDD-t venni, hogy ''kérek egy véletlensuerű gyártótól egy véletlenszerű modellt''

Miért te így veszel procit? :F

Egy komoly 3.5-ös drivenak nincsen számottevő hangja, és az a pici ami van is megszüntethető (de legalábbis egy 2.5-ös szintjére hozható) megfelelő minőségű beépítés esetén.

Ez teljességgel lehetetlen. :U
    Tökéletes HDD rezgéscsillapítót még nem találták fel, ami meg közelít hozzá az eléggé házibarkács jellegű, és nem akalmas hordozgatásra.

Mininél a kicsi merev burkolat az egyetlen, ami miatt nem fog nagyon hallhatóan berezonálni.

Új hozzászólás Aktív témák