- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
NOP
csendes tag
A kérések a Lycos rendszerén keresztül továbbítódnak, így egyrészt a „bosszúhadjáratban” résztvevők IP-címe titokban marad
Valaki magyarázza el ezt nekem pls! Akkor most nem az én gépem küldené a kérést a spamer szerver ellen, hatem a Lycosé? És az enyém csak szól a Lycosnak, hogy küldjön üzenetet? De akkor ez szerintem nem a spamer, hanem a Lycos szervere elleni DDOS támadás lesz, nem?
Ha pedig az én gépem küldi, akkor miért nem látszik benne az IP-m? Meghackelik kicsit az IP csomagot?
Egyébként ezt akár én is megtehetném, a Lycostól függetlenül, hiszen kit érdekel, ha nem nekem jön vissza a válasz, mikor úgyis csak a szerver terhelése a cél. (Akkor már legyen a küldő címe 127.0.0.1 rögtön, nem? Dupla haszon!)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged