- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
eddie303
őstag
válasz
TudorVigyor #61 üzenetére
Érdekes dolgokra nyitottad fel a szemem... Hmmm, komolyan elgondolkoztatott, meg még mást is, akinek mutattam...
-
-
eddie303
őstag
Kedves MoonMan!
''használtam és használok is linuxot (suse, debian) és nincs is vele semmi bajom.''
Akkor miért nem látlak segíteni Téged is Linuxszal kapcsolatos dolgokkal? Akkor miért van az, hogy mindig az M$ oldalon állsz? Mert nekem ez nem tiszta. Bár én is használok szükség esetén Windowst, láthatod, hogy bár Windowsos topikokban, amit tudok, segítek. Nem tudok sokat, arra ott vagytok Ti. Hogy ''fosozom'' a M$-t az a politikájának köszönhetõ, meg annak, hogy nem engedhetem meg 300$-os programokat venni, értelemszerũen drágábbat még ennyire sem. A gépem nem ér annyit, hogy vegyek rá ilyesmit. És ráadásul teljesen elégedett vagyok a Gentoo-mmal.
Kedves X-COM:
Hidd el, tisztellek, nagyon is, mint MS szakembert. Kipróbálhatnád Te is, azért, hogy lásd, hogy mit tud egyáltalán. Nem voltam benne egyáltalán sem ''olyan biztos'', hogy nem próbáltad. Hogy Téged azért fizetnek, hogy Windowson dolgozz, oké, semmi probléma, de azért érdemes másik fronton is szétnézni, pl. SuSE vagy Mandrake Linuxot kibírnál :) Meg látnál olyan dolgokat, amit Windows alatt egy jó darabig nem fogsz. S ráadásul mindezt ingyen. Látod, a Mac is Unix alapú oprendszeren fut, s köszöni, jól van. Lassan nálunk is ideje lenne. Meg ha akarnád se tudnád letagadni, hogy a Windowsban is csomó Unixból átvett dolog van. -
eddie303
őstag
Azért nem lenne baj, ha Te is kipróbálnád :) Lehet, elsõre kicsit nehéz volna, de nem esz meg. Én is használok Windowsot, mert muszáj, ergo körülöttem kevés kivétellel mindenki azt használ, annak köszönhetõen, hogy nem tud másfajta mentalitással gondolkozni. A szmájliból meg láthatod, hogy hülyéskedünk szerintem.
-
eddie303
őstag
-
eddie303
őstag
Ez kell! :) -
eddie303
őstag
Bakker, csak most látom, M$ nevetséges, RuLz :)
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest