Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
''Whereas most media receivers send tunes over WiFi or Ethernet, the Logitech Wireless Music System for PC avoids the traffic jam and configuration headaches using a widely-known wireless PAN technology - Bluetooth.
And over this 2.4Ghz frequency, Advanced Audio Distribution Profile (aka. A2DP) is the only option to transfer stereo audio from the USB transmitter to the receiver. Short of messing around with XP's Bluetooth stack, which lacks A2DP support, Logitech opts for a better solution - a self-contained Bluetooth connection wrapped by friendly USB. Their marketing label this setup as 'Music Anywhere'.''
[link] -
karib
addikt
Nem tudom, hogy az ilyen FM alapú megoldások engedélyezettek-e itthon. Autóba léteznek, de hallottam valami röfögést, hogy ''rádióadóhoz'' frekvenciaengedély kell, meg véletlenül se zavarhatod másét stb. Szóval min. utána kell nézni.
Amúgy ilyen 2,4 GHz-es AV jelátvivők már léteznek rég - ami videojelet + infra távirányító jelét is viszi, bár amelyikkel én találkoztam (régebbi Conceptronic cucc), az szépen összeakadt a wifi hálóval (interferencia a képen). -
Johnny Cage
addikt
Az ötlet önmagában nem rossz, de a +20e Ft-os extra vevőegységet tökéletesen értelmetlennek találom: ki a fene akarja 4 szobában ugyanazt a zenét hallgatni?
-
rgqjx
aktív tag
A pc-n megy a film, a másik szobában nézem a tv-n és a tv-t, a pc-t és az erősítőt a pda-mal távirányítom. Unalmas részeknél pedig telefonálok vele, vagy msn.
Tanulság: ennyiért inkább összekábelezek mindent és veszek egy olcsó pda-t. -
Misi 007
őstag
Odavág
De az ára is -
Divi
aktív tag
Apropó...
Ilyen eszközök létezenk...hurrá
De olyanok, amikre rákötünk valami forrást, és azt egy nagyon kis hatótávolságú FM adásként sugározza, létezik?
Ergo, benyomom hogy a FM100.0 legyen a a frek amin sugároz, az eszközre meg rákötöm a gépet...
Létezik ilyen eszköz? -
macilaci78
nagyúr
válasz
bagyulajuve #3 üzenetére
Én tudnám használni, nekem csak drága.
Viszont tetszeni nem tetszik. -
REDeath
őstag
Ez a nyomorék logitech ellopta egy több mint 4 éves ötletemet!! Pusztulj mocskos Logitech
-
bagyulajuve
addikt
jól néz ki, de valszeg az átlag ember számára egy használhatatlan és drága kütyü
-
Remington
őstag
válasz
burgatshow #1 üzenetére
Ez csak egy gombnyomás és nem kell a kábelben botladoznod és cd-ket írogatnod.
Sztem jó kis cucc, grat a formatervezőknek. -
burgatshow
veterán
60e HUF nem túl borsos egy ilyenért? Akkor inkább veszek kábelt összese 1000 HUF-ból azt csókolom. Vagy újraírható cd-t azt akkor jónapot...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Crucial 240GB SSD eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest