- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Aktív témák
-
marcee
addikt
Kerestem.
Látom a 4x-es fsaa stimmel, tekintsünk el attól, hogy a tesztelt kártyák erősebbek mint amiről a hírben szó van.
Az X-Bit Labs-nál az FX sorozat szépen leverte a Radeon-okat már korábban is, ha erre rá tudnak tenni 120%-ot... nem tudok mást mondani minthogy nem hiszem el. (szerintem nincs olyan tesztprogram, ahol a Radeonok ennyivel vezetnének a sokat szídott FX-ekkel szemben, mint amit ez a gyorsulás eredményezne fordítva)
Szerk: Strono, fsaa nélkül verték a radeon-okat, fsaa-val kicsit azok veztnek.
Egyébként ha olvsatad a szerkesztett #67-et, akkor láthatod, hogy elismertem a tévedésem.
Itt jön el az a pillanat amikor megkérnék egy fx5900xt kártyás ph!-zót, ugyan tesztelje már le a fenti beállításokon a programot.
Alivn procija lehet, hogy kevés (szívesen kölcsönadom)
[Szerkesztve] -
marcee
addikt
Két kis probléma: te fx5950-et és fx5900-et linkeltélbe és nem tudom az xaa mit jelent (döntö lehet, ha azt jelenti, hogy off) és az eredeti állítás nem 20% hanem 120% növekedés volt.
Mindegy ha igaz a hír, akkor hamut szórok a fejemre és megszaggatom a ruhámat, és elnézést kérek a ''kötözködésért''.
[Szerkesztve] -
marcee
addikt
Nagyon régi nv-s fogásról van szó: mikor kijött a detonator, a gf2-re 30% gyorsulást ígértek. Havernál a TNT/TNT2 gyengébb lett. Kiderült, hogy valameik Quake-ben 1600x1200x32-en volt meg a 30% növekedés 5fps-ről 6.5-re. (számokra nem emlékszem pontosan)
A TNT-ink meg azért lettek lassabbak, mert a detonátor erősebben támaszkodott a procira, mint az elődei: így akinek volt pénze gf2-re meg 1gigás p3-ra, annak megvolt a 30% (egy bizonyos esetben, amúgy inkább 5-15%) akinek csak cel400-ra futotta tnt-vel az 'opott)
Szerintem itt is pont erről van szó, ha megnézed 1600x1200(x32már alap, ki se írják)4xAA-8xAF. Szerinted ez jólmegy egy 5900XT-n. (nembeszélve arról, hogy az EA F1 sorozata nagyon hardverigényes)
Ezért nem fps-ekkel dobálóznak, hanem százalékokkal.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest