- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Xiaomi Scooter 5 Pro - emelkedőkre, városba, megfelelve a szabályoknak
Aktív témák
-
mura81
senior tag
Nekem is a 40.72 van fenn. Semmi gond nincs a textúrákkal, és többet hozott 3dmarkkal mint előtte. Bár nem ez a mérvadó nálam (most már) hanem az hogy mennyire megy a valós (játék) körülmények között. Ott viszont e vga kártya csak 25-30%-ban magyarázza a teljesítményt és ezen belül is csak részben felelős a driver.
Úgyhogy nem várok én se csodát az új drivertől, csak arra vagyok kíváncsi, hogy a többi software amit adnak hozzá azok hogyan műxenek. Én 2 monitort használok és néha még vannak vele problémák (frissítési freki nem mindig jó - powerstrippel jó de alapban nem, néha ha átküldöm az alkalmazást a másik monitorra akkor szórakozik a kép 2-3 másodpercig). Azt remélem, hogy ezeket kiküszöbölték.:P
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest