- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Fotók, videók mobillal
- Légies iPhone halvány színei
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
venember83 #8 üzenetére
nvidia 6600 ultra
neve alapján gyorsabbank gondoltam a gt-nél, de csak arra jó, hogy összezavarjon.
Bővebben: link
''The card is designed to fall somewhere between the standard 6600 card and the GT model.'' -
Dilikutya
félisten
válasz
venember83 #5 üzenetére
Van már Gf6600 vs x700 topik
Bővebben: link
Amúgy jó lenne, ha valami versenyképes áron jönne ki. Az ATI-nak a csúcskártyáit leszámitva nincsen használható kártyája, kivéve az alsó szegmenst, ahol meg oly mind1, mit veszel... a középkategóriában pedig még az előző generáció csúcskártyáit árulja. Amúgy valamiért az én szívem is a 6600 felé húz(na), ha vennék most VGA-t. Csak nem igazán van rá szükségem.
Sőt, ma megingott a hitem a PC-ben. Egyik komám egy VGA-ért és tápért cserébe vett egy 500MHz-es dual P3 SGI gépet tokkal, vonóval, kábellel, CD-kel, dobozzal, meg egy 17 colos 16:9-es tft-vel. Túl azon, hogy a képek alapján qrva jól néz ki, de a Call of Duty is hasit rajta 1600*1440-ben, az egyetlen felbontáson amit a tft tud. Igaz van benne 4Gb memória, meg a grafikus rendszere sem egy hétköznapi csoda... ennyi pénzből ki vesz PC-t amin a CoD így fut? És ezt legalább másra is lehet használni. Mondjuk, azért az árért kápéban én is kicsengettem volna az árat gondolkodás nélkül, ha lett volna annyim. Mellesleg egy 6600GT ára kb -
Lala6
őstag
válasz
venember83 #5 üzenetére
Ott jön a 6600 ultra is.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest