Aktív témák
-
Notes
senior tag
Nos igen. Ez várható volt. 1.8NW C1 elég brutál módon hajtható. Az Intel meg már szeretné a népeket az új, drágább 3GHz-s procik felé terelni.
-
greenface
aktív tag
Én azon lepődtem meg nagyon, hogy csak most állítják le a WM Cel. gyártását. Azt hittem, már vagy fél éve nem gyártanak 0.18-as micronon...
-
karyo
senior tag
nem éri meg ezeket a processzorokat sem megvenni, sem gyártani, nagykerben majdnem egyezik az 1.8, 2.0 és a 2.4-es p4 ára.
-
twollah
nagyúr
Micsoda csapás.
-
PeliScan
addikt
Sajnos saját tapasztalat; az 1,7e cerka kb 1950on éri el az üveghangot, annál följebb kb 2-3 mp-ig megy. :(
-
nap
addikt
Az 1.8-as varhato volt. (Emlekeztek az 1.6A-ra? :) )
De hogy az 1,7-es celeront miert??? Hisz itt minden boltban ilyen processzorral kinaljak a gepeket. ;] -
Hardzsi
tag
Szerintem az 1.7-es Celeron már csak a gyártástechnológiája miatt sem lehet jól tuningolható. Azért 1.8-1.9-en elmennek, de ez nem jelent jelentős teljesítménybeli növekedést, ezért a Celeron esetében nem is érdemes ezt vizsgálni (egy régi Tom's Hardware cikkben a 3.0GHz-re pörgetett Celeront lenyomott egy 2.4-es P4, szóval kár a gőzért).
Csak a saját lelkiismeretem megnyugtatása végett pörgetem az 1.7-est 1.8-on (mérsékelt tuning-ösztön?)saját+havernak összerakott gépekben, itt viszont stabil hónapok óta.
Nem baj, ha anyagiak engedik, lecseréljük a processzor-imitátorokat. -
Mind a 0,18 mikronos gyártástechnológiával készített Willamette-magos, 1,7 GHz-es Celeron, mind pedig a 0,13 mikronos gyártástechnológiájú 1,8 GHz-es Northwood-magos Pentium 4 processzor rendkívül jól tuningolható volt.
Inkáb csak az 1.8A P4 volt ''rendkívül jól'' tuningolható, nem? :))
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest