- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
Nem tudom mire alapozod azt hogy a TFT jobb
Nézőpont kérdése, kinek mi a fontos.
ha olyen képe lenne ennek a moncsinak mint egy SONY G220-nak akkor tuti sikeres lenne, de nem hiszem...
TFT-k jópár tulajdonsága soha nem lesz olyan jó mint egy CRT-é... sztem még lenne mit tökéletesíteni a CRT technológián, és életképes példányok is születhetnének...
Viewsonic is nekiállt újra CRT-t gyártani, sztem a Samsungnál sem hülyék ülnek...
TV-kel kapcsolatban pedig, a hagyományos 50Hz-es TV-k mindent ütnek képminőségben, és árban is. A Samsung CRT-k meg ilyen sípolósak, ez már náluk hagyományLehet a koreaiak kevésbé halják a magas frekvenciákat
-
Draki
aktív tag
Azért az hogy 1 db slim crt tv egyszer vhol búgott nem azt jelenti hogy minden slim crt termék búg!
Ne csináljuk már...
Nekem tetszik ez a megközelítés. Kíváncsi leszek mi lesz a sorsa, bár sajnos azaz érzésem a gyártók túlságosan elkötelezettek a tft vonallal szemben, mostanra a vásárlók nagyrészét is sikerült meggyőzniük a tft monitor ''felsőbbrendűségéről'', így nem sok esélye lesz komolyan labdába rúgni. Meglátjuk.
-
-SeveN-
aktív tag
Mar ez a slim fit tecnologia is szar. Stand by-on a tvnek olyan bugasa van, hogy az ember nem tud melette aludni. Ennek oka az hogy a magnes valam mas szogben all,mint a hagyomanyos tvk-ben. Raadasul a kepminoseg sem az igazi (bar ez az en velemenyem).
Aki slim tvt/monitort akar, az vagy vegyen lcd-t, vagy varjon azt vegyen 3 ev mulva oledet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest