- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
elitgamer
tag
Ezt nem értem,minek eőltetni a CRT-t?Hisz egy LCD/TFT alidg drágább egy 10 essel.
-
-
nap
addikt
Mar sok evvel ezelott hiredtte valamelyik monitorgyarto a chip magazin belso boritojan, hogy tiz centivel rovidebb a monitora mint a tobbieke.
-
lolee
tag
Hajrá Samsung!
Pedig a tft sokszinübb, ha mozgatod a fejed mindig más szint látsz.
-
Charlie
tag
Hát ha a TVk-nél alkalmazott Slim Fit technológiát használja, akkor nem hiszem, hogy túl sikeres lesz.
Én már beprogramoztam pár ilyen TV-t de akárhogy álogattam őket (szín, fény, kontraszt, élesség) szemmel láthatóan gyengébb minőségű képet produkáltak mint hagyományos társaik.
CRT-ben pedig illene már 2006-ra a maxot kihozni, különben csak igen olcsón lehet majd értékesíteni. -
Draki
aktív tag
Nem tudom lehet én is koreai vagyok, mert van Samsung TV és CRT monitor is a közelemben, de egyik sem sípol legalábbis én nem hallom.
Aki meg azt állítja, hogy a TFT technologia kategórikusam jobb mint a CRT az meg nem nagyon van képben a témában kár is vele vitatkozni.Ez olyan dolog mintha azt mondaná, hogy a repülő jobb mint a helikopter!
#13-ra még egy mondat: ''Inkább foglalkozna Samsung a TFT monitorokkal.'' Annyi új TFT moncsiuk van hogy namég, szinte havonta jön új típus belőle mit kéne még ezen felül csinálniuk ezen a téren?
[Szerkesztve] -
Loha
veterán
Nem tudom mire alapozod azt hogy a TFT jobb
Nézőpont kérdése, kinek mi a fontos.
ha olyen képe lenne ennek a moncsinak mint egy SONY G220-nak akkor tuti sikeres lenne, de nem hiszem...
TFT-k jópár tulajdonsága soha nem lesz olyan jó mint egy CRT-é... sztem még lenne mit tökéletesíteni a CRT technológián, és életképes példányok is születhetnének...
Viewsonic is nekiállt újra CRT-t gyártani, sztem a Samsungnál sem hülyék ülnek...
TV-kel kapcsolatban pedig, a hagyományos 50Hz-es TV-k mindent ütnek képminőségben, és árban is. A Samsung CRT-k meg ilyen sípolósak, ez már náluk hagyományLehet a koreaiak kevésbé halják a magas frekvenciákat
-
Stavi
aktív tag
szerintem vagy halott ötlet, vagy a samsungéknál tudnak valamit, amiért megéri nekeik ebbe pénzt fektetni ilyesmibe....
én szemely szeretin nemsokértelmét látom, de a piac majd ugyis eldönti... -
Draki
aktív tag
Azért az hogy 1 db slim crt tv egyszer vhol búgott nem azt jelenti hogy minden slim crt termék búg!
Ne csináljuk már...
Nekem tetszik ez a megközelítés. Kíváncsi leszek mi lesz a sorsa, bár sajnos azaz érzésem a gyártók túlságosan elkötelezettek a tft vonallal szemben, mostanra a vásárlók nagyrészét is sikerült meggyőzniük a tft monitor ''felsőbbrendűségéről'', így nem sok esélye lesz komolyan labdába rúgni. Meglátjuk.
-
Loha
veterán
Sztem csupán képminőség kérdése az egész, ebben az árkategóriában lévő TFT-ket nem nehéz túlszárnyalni, szóval hajrá!
-
Petya25
őstag
-
nbk
aktív tag
és vajon mennyire káros a szemnek?
ettöl függetlenül a csajt a monitorral együtt blokkolnám.... -
Kalwa
tag
A monitor tetszik, de már nem igazán térnék vissza a hagyományos CRT monitorra. Amikor megvettük a ViewSonic TFT monitort, akkor még eleinte furcsa volt és idegenkedtem is valamennyire a TFT-ktől, de mára már megszerettem és semmi pénzért le nem cserélném semmiféle hiperszuper CRT moncsira.
A csaj amúgy jól néz ki -
Franklin
addikt
Szerintem jó ötlet ez a monitor, csak későn jöttek ki vele. Hamarabb kellett volna, akkor biztos népszerűbb lett volna. Bár nem tudom mennyire lesz népszerű, de manapság, az LCD-k korában már nem hiszem. Pláne hogy csak 17-es, tehát a professzionális felhasználók is kiesnek.
Esetleg a LAN partira gyakran látogató gamerek jöhetnek szóba, akik nem akarnak LCD-re váltani... merthogy gondolom könnyebb is lett így a monitor :-) -
-SeveN-
aktív tag
Mar ez a slim fit tecnologia is szar. Stand by-on a tvnek olyan bugasa van, hogy az ember nem tud melette aludni. Ennek oka az hogy a magnes valam mas szogben all,mint a hagyomanyos tvk-ben. Raadasul a kepminoseg sem az igazi (bar ez az en velemenyem).
Aki slim tvt/monitort akar, az vagy vegyen lcd-t, vagy varjon azt vegyen 3 ev mulva oledet. -
Versus
senior tag
Könyörgöm,ugyanez 19'-esben ?!
-
-FreaK-
veterán
Kiváncsi vagyok milyen lehet a fókusza ezeknek a lapos crt-knek a sarkokban.. megy úgy álltalában a képminősége érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest