- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Aktív témák
-
twollah
nagyúr
Varhato volt, hogy a hivatalos megjelenes elott mar lesz kalozverzio.
Mit csodalkoznak ezen az illetekesek? -
nbk
aktív tag
most úgy néz ki, lehetetlen a p2p hálozatokat kontrollálni....
de hát pont ez volt az internet lényege, hogy olyan hálót hozzunk létre ami központok nélkül is működőképes pl atomcsapás esetén is... de hát ha nincsenek a netnek ''központjai'' hogyan lehetne szabályozni a forgalamat? főleg p2p hálozatokon ami aztán tényleg szerver nélküli -
Surranó
aktív tag
válasz
burgatshow #17 üzenetére
Ebből a 2GB szabad helyet meg tudom oldani :t
Ha az 1466-on ketyegő AXP1700 belefér, akkor a procit is. -
Viktor77
titán
válasz
burgatshow #17 üzenetére
Ez a 640x480-ra elég.
-
anulu
félisten
válasz
burgatshow #17 üzenetére
nm is annyira vészes...
-
burgatshow
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #6 üzenetére
Szerintem ilyen vasad tutira van:
- 1,5 Ghz-es processzor
- 384 MB RAM
- GeForce 3/ATI 8500
- 2 GB szabad hely
És ez kell a minimum detailhoz. És az Id-ből kinézem, hogy megcsinálják. Még soha nem csalódtam bennük. -
anulu
félisten
érdekelne, h a NFS-U vagy a D3 terjedt gyorsabban :)
-
-
viharhozo
addikt
válasz
Cathfaern #11 üzenetére
A problema ott van, h nem csak azok a hsz-ok torlodtek, amik az Alapelvekbe utkoztek, hanem minden evvel kapcsolatos topikot zarni kellett. Ez egy baromsag.
Elloptak a programot, jatszanak vele, szar van a palacsintaban. Nem ertem, miert ne lehetne a jatekrol eszmet cserelni.
Arra is felhivnam az illetekesek figyelmet, h a tort valtozat letoltese nem buncselekmeny a magyar jog szerint. Arra pedig tovabbra is kivancsi lennek, miert van zarva az osszes D3 topik. -
Notes
senior tag
És mi lesz itt még mire túlleszünk a HL2-n, meg a stalkeren...
-
Cathfaern
nagyúr
Bár ütközik az elveimmel amit írok, de most felment bennem a pumpa. Törlődnek azok a hsz.-ek, amik isonews vagy nforcet említenek, erre megjelenik egy hír, ami pont azt teszi, amit az előbbi két weboldal :U Halihó, a következetesség szót tetszik ismerni!?
-
parandroid
félisten
illetve kipróbálják, és megveszik. ha már demó nincs...
ez nem bevételkiesés, ez ingyenreklám. ha már mindenben ők a leg-leg-legek, szeretnének a legnagyobb mennyiségben hamisítottak is lenni. ha esetleg nem jönne össze, szerintem ők maguk hamisítanak párezer darabot, csak nőjön a hamisított mennyiség, aztán vállon veregetik magukat, hogy mekkkkora érdeklődés...
:( -
Notes
senior tag
Azért kicsit sarkított az a megfogalmazás, hogy az 50.000 illegális copy 2.7 millió$
kiesést jelent, mert sokan csak letöltik, megnézik milyen, aztán már törlik is. Ők soha az életben nem vették volna meg. Ellenben egy demo-t biztos szívesen kipróbáltak volna, legálisan. -
Out
addikt
Ezt is hagyjuk elsullyedni.... :D
[Szerkesztve] -
válasz
bLaCkDoGoNe #2 üzenetére
Valszeg ez is egy piaci húzás. Hogy cikkezenek még többet róla! Gondold csak el mien címekkel jöhetnek ki a gamermagazinok: ''Demó csak később'', ''Korábban jött a harmadik végítélet'', ''A leggyorsabban terjedő...'' és stb. Nem lett volna annyira felkapott ha csak úgy minden herce hurca nélkül megjelenik.
-
parandroid
félisten
az után a vihar után, ami itt zajlik az utóbbi időben, kiadtok egy ilyen hírt, és nem tiltjátok le a hozzá tartozó fórumot... :D
vagy ez valami teszt? :F
szerk: a témához kapcsolódóan szándékosan nem írtam semmit...
[Szerkesztve] -
ptiboy
senior tag
válasz
bLaCkDoGoNe #2 üzenetére
jaja
én ugyse veszem meg
letölteni nemfogok 1.5G-át!
demót viszont szivesen kipróbálnám!!! -
bLaCkDoGoNe
veterán
Hát nem tudom, ki hogy van vele, de én nem tartom olyan kevésnek azt az 50 USD-t érte, hogy csak úgy ''vakon'' beleugorjak a megvásárlásába anélkül, hogy tudom, hogy fut majd a gépemen. Szerintem igen elbaltázott ötlet, hogy demo majd csak később lesz.
-
Hát majd most meglátjuk...
Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmvilág
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Metal topik
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest