Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Több európai országban is elérhető a Xiaomi Smart Band 9
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Yettel topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
évtizedek óta megy ez a harc de még nemsikerült senkinek feltörhetetlen progit csinálni. a legutolsó hardwarekulcsos autocad aszem megjelenés utáni 1héten kintvolt neten fulra megcrackelve.
Nemigen látom azt a dolgot ami ezt a jövőben megváltoztatná, bár lehet most MS feltalálja. (Nemmintha egyértelműen érdeke lenne feltalálni.)don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Eperfa
tag
campusos vistáról már láttam vmi infot de msot nem rémlik, hülyeséget nem akarok írni
faster: a wma/wmv-törésre létezik módszer, csak elég körülményes. annyiból viszont igazad van, h csak a wmp egyik bugját használja ki, tehát számomra nem rendes ''crack''
érdemi hozzászólást meg nem érdemel a topic, ugye, nem tudnék mást írni, mint amit az az x ember úgyis tud, a másik 99x ember pedig úgyse hajlandó átgondolni. -
balco
aktív tag
Campusban lesz Vista? (ez egy kényelmes módszer a legális szoftverhez)
-
Wolverine
félisten
Biztos, hogy sokan rá fognak cuppanni a Vista feltörésébe, és abban is biztos vagyok, hogy nem fogják egy hét alatt megcsinálni.
Mint ahogy abban is, hogy a kiadása után a userek nagy százaléka nem fog upgrade-elni a gazdaságilag fejletlenebb térségekben."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
őstag
Az aktivalas engem nem zavar, csak hogyha osszefossa magat a rendszered mert balf.... voltal, (es ezt esetleg tobbszor is ), akkor lehessen ujra aktivalni, es ne az legyen h megveszed azt van 2 aktivaciod, es kifujt.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
2 nappal később már fent lesz a megfelelő törés is a fullos vistához, ez evidens, ők is tudják, a 10 éves srácok már alig várják, hogy neki essenek
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
dbius
veterán
Mire kijön a végleges változat, semmi értelme nem lesz ennek a védelmi funkciónak, kb. annyi, mint most a genuine advantage validation-nak....
-
Zsiguli
tag
Nekem már megvan a Windows 3000 is!
Tessék tölteni: [link] -
Zsiguli
tag
Nem hiszem, hogy olyan módszert találna a Kicsipuha cég, amit ne tudnának feltörni pár nap alat...
Ha mégis ilyen atom védelem lenne benne, akkor a userek átállnának Linuxra...
Az UHU-Linux [link] pedig egy tökéletes alternativa. -
jerry311
nagyúr
Ma ugyanis a kalóz XP-k is tökéletesen funkcionálnak, csupán egyes kiegészítő programok letöltését tiltja a szoftvervállalat.
És ezt is csak elég gyenge módszerekkel... -
WN31RD
addikt
válasz venember83 #27 üzenetére
Nem ütközik (legalábbis, ami eddig elhangzott).
''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''
-
venember83
nagyúr
Ez a hacker-tema nem utkozik az Alapelvekkel?
-
wnix
senior tag
Én nem tudok róla, hogy ilyen létezne.
XP-vel 2001 környékén kellett volna próbálkoznod... Akkoriban sok próbálkozás volt, amikből sok műkődőtt is.
Szerintem egy hacker csapat nem is tudna nagyobb dicsőséget szerezni mással, mint azzal, hogy az XP aktiválását/validálását sikerül feltörnie.
Szvsz egy hacker-csapat ismertebb lesz, ha az aktuális játékok törésével foglalkozik...
Ott van például a védett WMA fájlok esete.
A WMA-nál meg szerintem ugyanaz a módszer terjedt el, mint a sima XP és a corporate esetén, hogy valaki megveszi legálisan átkonvertálja, és osztogatja tovább mp3-ban...
Ha megnézel egy általad is ismert hacker-oldalt, akkor nézd meg azt is hogy a crack-ek kérése főleg milyen irányban történik (pl a wma, wmv, game, apps). De azt is meg kell látnod, hogy ma már a hardver-el védett szoftver törése sem lehetettlen. Mint korábban írtam, csak idő és értelem kérdése...Eine Kuh macht muh und die Kühe machen Mühe :)
-
faster
nagyúr
Az hogy egy XP-crack nem jelent meg a ''nagyközönség'' számára (bár tudom hogy léteznek ilyenek is), csak abból ered, hogy egyszerűbb volt a corporate verzió ''beszerzése''.
Én nem tudok róla, hogy ilyen létezne.
Senki nem csinál magának plusz munkát, ha egyszerűen is megoldható valami.
Szerintem egy hacker csapat nem is tudna nagyobb dicsőséget szerezni mással, mint azzal, hogy az XP aktiválását/validálását sikerül feltörnie.
Persze nem zárom ki a lehetőségét, hogy a Vista aktiválását nem játszák ki, de messze nem vagyok olyan biztos ebben. Ott van például a védett WMA fájlok esete. Semmit nem találtam arra nézve, hogy létezik módszer a feltörésére, pedig biztos, hogy nagyon sokan próbálkoztak vele.
[Szerkesztve] -
venember83
nagyúr
válasz parandroid #23 üzenetére
Hdd csak pelda volt, mondhattam volna barmilyen mas termeket, lassan mindent lehet a neten a gyartonal regisztralni... Hasznaltam en is P2-350MHZ-64MB RAMon XP-t, csak turelem kellett hozza, viszont, h kifussa magat rendesen az XP-nek kell 1GHz, minimum. De ertem amit mondasz, igazad van, elfogadom
-
parandroid
félisten
válasz venember83 #20 üzenetére
A regisztráció nem kötelező, az aktiváció viszont igen. Kicsit többről van szó, mint egy HDD-ről, itt elég fontosak a rendszeres frissítések és update-ek, emellett természetesen anti-piracy vonatkozása is van a dolognak. Viszont ha jogtiszta az operációs rendszered, akkor nem gáz. Nekem a teljes rendszerátépítés sem okozott soha gondot, mindig szó nélkül újraaktivált a rendszer, és csak telepítésnél látok egyáltalán erre utalást, ennyit igazán kibír bárki.
A gépigénnyel kapcsolatban sem hiszem, hogy igaza lenne a rémhírterjesztőknek, az XP-ről ugyanez terjedt, mégis vígan fut egy P1-en is (tudom, telepítettem már), igaz, le kell venni minden csilivilit róla. Legalábbis a notimra feltelepítve a bétát nemigen éreztem lassabbnak, pedig nem is variáltam vele, default használtam. És ez még csak egy béta.
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
wnix
senior tag
Igen, érthető...
viszont én is leírtam, hogy nincs olyan szoftver amit nem lehet feltörni (csak idő és értelem kérdése). Az hogy egy XP-crack nem jelent meg a ''nagyközönség'' számára (bár tudom hogy léteznek ilyenek is), csak abból ered, hogy egyszerűbb volt a corporate verzió ''beszerzése''.
Senki nem csinál magának plusz munkát, ha egyszerűen is megoldható valami. Ha most nem marad más választás (a vásárláson kivűl), akkor biztos vagyok benne, hogy sokan fogják megismerni a Vista-crack-eket és ezt nem csak azok fogják használni akik illegálisan szerezték be a vistát, hanem azok is akik nem akarnak 30 naponként részt venni az aktiválási folyamatban.Eine Kuh macht muh und die Kühe machen Mühe :)
-
venember83
nagyúr
válasz parandroid #11 üzenetére
Miert is muszaj neten regisztralni, mert remelem errol beszelunk! Beutom installnal a kodjat s kesz, minek kell cifrazni a netes regisztracioval??? Aki akarja, ok, persze. Ha en nem akarom regisztralni pl a HDD-om a WD oldalan, akkor nem regisztralom s kesz. Nehogymar koteles legyek megadni nevem, hdd-om tipusat, hol es mennyiert vettem... csak azert, h a hardware mukodjon.
Terjednek eleg csunya min rendszerkovetelmenyek a Vistarol, amig nem lesznek tenyek, addig nem adok pletykara, de XP is joval tobbet kovetelt mint a W2K, szoval kivancsi vagyok, de hogy kevesebbel mint az XP nem fogja a Vista beerni, arra rateszem nemesebbik szervemet! -
faster
nagyúr
válasz eastsider #17 üzenetére
Kétségeim vannak efelől. Mondj egy egyszerű módszert SSH kommunikáció visszafejtésére, például.
Persze ez nem jelenti azt, hogy nem lehet majd feltörni a Vista védelmét, de vannak olyan dolgok, amiket a mai napig nem tudom, sikerült-e feltörni. Pl. védett WMA fájlok, titkosított NTFS partíciók, nem igen hallottam arról, hogy sikerült feltörni ezeket.
[Szerkesztve] -
Niczo
senior tag
válasz venember83 #10 üzenetére
Hali!
Úgy tudom a vistának lesz vagy 6-7 verziója. Az alapban még az aero felület sem lesz benne. Márpedig úgy néz ki elsősorban ez növeli meg a gépigényt. Így az alapverzióval is tudsz minden újítást használni, csak nem lesz olyan csilli-villi.Ha nem tudsz változtatni a körülményeken, változtass a hozzájuk való viszonyodon.
-
parandroid
félisten
válasz venember83 #10 üzenetére
Ez viszont egyértelművé teszi, hogy nem is kell, hogy szeresd, hiszen nem te vagy a célközönség.
Egyébként mi ez a Vista célhardver? Én úgy tudom, a Vista minden gépen használható lesz, amin az XP használható.
Különben sem értem a problémát. Szerintem tök tülrelmes a rendszer. Én 30 napot sem adnék, legfeljebb hármat, hogy regisztrljon (aktiváljon) a user, utána már csak egy regisztrációs (aktivációs) ablakhoz engedném belépni.
Mégis mibe szól bele agresszíven? Jogosulatlan használatról beszélünk. Ha a kocsidat illetéktelenül használja valaki, amit annak inteligens védelme felismer, és azonnal leáll, azt nem éreznéd durvának?
pI talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
venember83
nagyúr
válasz parandroid #6 üzenetére
az se tetszik, h ennyire agressziven beleszol bizonyos dolgokba, ez izles dolga. S az sem, h minek vegyek Vistat, mikor nem erzem az XP-t se annyira lejartnak. Arrol nem is beszelve, h nincs penzem Vistas celhardverre
-
wnix
senior tag
hehe...
így talán kederül, hogy a Windows részesedése nem 90% az Op-rendszer-piacon hanem csak 50-60%
Másrészről: van olyan szoftveres védelem, amit még nem törtek fel ???Eine Kuh macht muh und die Kühe machen Mühe :)
-
X-COM
nagyúr
néhány számomra pontatlan dolgot tartalmaz ez a cikk. A ''türelmi idő'' lejárta után az XP sem enged semmit csinálni, bedobja az aktivációs ablakot és, ha nem aktiválunk, akkor csinál egy logoff-ot.
A Vista-ban ugye az egyik legnagyobb változás a cikk végén említett mennyiségi licencfeltétel változás lesz, ez ugye azt takarja, hogy nem lesz aktivációmentes Vista, a mennyiségi licenceket is aktiválni kell, vagy az MS-en keresztül, vagy a helyben telepített aktivációs szolgáltatáson keresztül, ráadásul havonta le kell majd jelenteni ezen kereszül, hogy hány db licencet használunk.Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom
-
lapa
veterán
válasz venember83 #5 üzenetére
naja. mondjuk xp előtt is volt már ''éjszaka elvágja a torkod a win ha nemjó a kód'' meg hasonló szövegek. annyira nem lesz durva ez se szvsz.
-
parandroid
félisten
válasz venember83 #3 üzenetére
Az ízlésednek, vagy a pénztárcádnak? Nem mindegy.
-
lapa
veterán
szerintem nem a kalózkodás lesz a legnagyobb probléma, hanem hogy senkise fogja használni a ''gazdaságial hátrányos helyzetű'' országokban. már ha nem hekkeli meg szergely gyorsba.
-
venember83
nagyúr
Ez mar nagyon durva az en izlesemnek, Vista nekem nem lesz 1 jo ideig meg az is lehet, h atugrom a Vistat, ugyis megszoktam mar az XP-t Meg ehhez nem kell olyan csucsszuper hw se...
-
faster
nagyúr
Hüjemájkroszoft. Remélem, ezzel jól összefoglaltam a topik fő témáját, amiről szólni fog a hsz-ek 90%-a.
[Szerkesztve] -
Ati_X_321
aktív tag
meglessz ez még hakkolva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen digitális videókamerát?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Több európai országban is elérhető a Xiaomi Smart Band 9
- Escape from Tarkov