- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
Adi
senior tag
Microsoft LDAP-címtár, megfejelve egy kis saját Kerberos-kiegészítéssel néha, ami - mint megszokhattuk az MS-től - minden mással inkompatibilis.
Win2000-től fölfele ez van NT domének helyett, ebben tárol le mindenféléket, többek között a felhasználók beléptetéséhez szükséges információkat is. -
escie
őstag
OFF
Zapping...
de bizti van jobb is, én csak ezt ismerem...
/OFF
pont SuSE-vel fertőződtem meg anno amúgy, tehát sokat köszönhetek ennek a disztrónak...
lehet ki kéne próbáljam, bár nehezen hagyom magára a baglyot. :)
én ajánlanám az áttérni vágyó fórumtársnak is... (talán Gambit a neve?) -
ptiboy
senior tag
egy sima script írásakor meghalt
nemcsak nálam
haverral készültünk linux vizsgára
nála is nálem is volt jópár fagyi még működő scriptek esetén is!
ja az uhu csodálatos grafikus felületéről meg annyit h. 9600pro-t nem ismeri és széttesik a kép indulás után
no komm.
(suse ondolom már ismeri)
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest